Επιτέλους, έφτασε ο Αύγουστος, ο μήνας που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, σχεδόν τόσο πολύ όσο τα Χριστούγεννα – αλλά αυτό είναι μια συζήτηση για άλλη στιγμή. Ο Αύγουστος είναι εδώ και είναι ο μήνας των διακοπών και της άδειας, οπότε ετοιμαζόμαστε να τον ζήσουμε στο έπακρο. Δεν βλέπουμε την ώρα να αποδράσουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να βρεθούμε στα αγαπημένα μας μέρη, είτε πρόκειται για ένα νησί είτε για το χωριό μας. Εκεί, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τη θάλασσα, τη φύση και τη γαλήνη που μας προσφέρουν τα μέρη που αγαπάμε. Ο Αύγουστος μάς δίνει την ευκαιρία να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες μας και να δημιουργήσουμε νέες αξέχαστες αναμνήσεις.

Είναι η ώρα να αφήσουμε το γραφείο, τη ρουτίνα, την καθημερινότητα και βέβαια την πόλη πίσω μας. Αντί γι’ αυτά, θα μπούμε στη διάθεση του καλοκαιριού, φορώντας τα πιο καλοκαιρινά, δροσερά και άνετα outfits που, φυσικά, δεν λείπει η stylish πινελιά τους. Αυτό το vibe μεταφράζεται σε μικροσκοπικά tops, πολλά crochet -φορέματα, μπλουζάκια, σορτσάκια και παιχνιδιάρικα prints – από λεοπάρ μέχρι στάμπες λουλουδιών ή φρούτων. Τα T-shirts με μηνύματα, οι λινές παντελόνες με κορδόνι στη μέση που είναι πάρα πολύ στη μόδα, καθώς και τα matching sets και τα slip dresses με σέξι και θηλυκή διάθεση που θα αναδείξουν τους μαυρισμένους ώμους μας.

Το φετινό καλοκαίρι, τα αξεσουάρ παίζουν κεντρικό ρόλο όσο ποτέ άλλοτε. Τα bucket hats, με παιχνιδιάρικα χρώματα είναι must-have. Τα μαντίλια φοριούνται ως headscarves ή ως tops, προσφέροντας μια κομψή και δημιουργική πινελιά σε κάθε εμφάνιση. Τα κοσμήματα εμπνέονται από τον ωκεανό, με μεγάλα κοχύλια και κοράλια να κρέμονται γύρω από τον λαιμό, ενώ τα παιχνιδιάρικα κοσμήματα από χάντρες έχουν μια art and craft διάθεση που θυμίζει DIY δημιουργίες. Τα cord necklaces, με κορδόνι ως βασικό στοιχείο, προσθέτουν μια μοναδική και λιτή αίσθηση. Όσο για τα υποδήματα, οι jelly sandals και τα strappy sandals κυριαρχούν, μαζί με τις minimal flip flops, που συνδυάζουν την απλότητα με -τι παράδοξο!- μια αίσθηση πολυτέλειας.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα σύνολα για τον Αύγουστο, για να εμπνευστείτε και φυσικά, να τα προσθέσετε στη βαλίτσα των διακοπών.

Μπικίνι, πουκάμισο και καπέλο φούλ της ρίγας

Oversized T-shirt με στάμπα και δαντελένια φούστα

Boxer shorts, λινό πουκάμισο και strappy σανδάλια

Συνδυασμόs prints

Maxi φούστα, spaghetti top και chunky κολιέ

Crochet φόρεμα και εσπαντρίγιες

Παντελόνα, tank top και dad sandals

Vichy σορτς, φανελάκι και ballet flats

Head to toe bandana

Slip dress και δερμάτινα σανδάλια

Πηγή: grace.gr