Το καλοκαίρι, τα σορτς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, ειδικά με τις υψηλές θερμοκρασίες που μας καλούν να αναζητήσουμε άνεση και δροσιά.

Φέτος, η μόδα φαίνεται να είναι διχασμένη σε δύο αντίθετες κατευθύνσεις: από τη μία πλευρά έχουμε τα πολύ κοντά σορτς, που υποδηλώνουν μια τολμηρή και σέξι διάθεση, και από την άλλη, τα φαρδιά και χαλαρά σορτς, που προσφέρουν μια αίσθηση ελευθερίας και άνεσης.

Τα φαρδιά σορτς, που φτάνουν σχεδόν μέχρι το γόνατο, είναι η τάση που αναδεικνύει την ευκολία και την κομψότητα του casual look.

Από λινά έως τζιν, αυτά τα σορτς προσφέρουν μια δροσερή εναλλακτική στις υψηλές θερμοκρασίες, συνδυάζοντας σοφιστικέ στιλ με άνεση. Το λινό ύφασμα, ελαφρύ και αέρινο, είναι ιδανικό για ζεστές μέρες, ενώ οι τζιν βερμούδες προσφέρουν μια πιο διαχρονική και versatile επιλογή.

Εκτός από άνετα και διαχρονικά κομψά είναι και πολύ ευέλικτα καθώς συνδυάζονται εύκολα με διάφορα στιλ, από casual t-shirts μέχρι κλασικά πουκάμισα, αλλά και θηλυκά τοπ και πέδιλα με τακούνι για τις βραδινές μας εξόδους.

Είτε για μια βόλτα στην παραλία είτε για μια καθημερινή εμφάνιση στην πόλη, τα φαρδιά σορτς είναι το go-to item που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα αυτό το καλοκαίρι.

Δείτε παρακάτω πώς να τα φορέσετε με στιλ.

Με πουκάμισο και wedges (μοντέρνα λεπτομέρεια τα PVC λουράκια)

Πειραματιστείτε με τα σχέδια και τα μοτίβα

Με μπαλαρίνες

Το ασπρόμαυρο δεν απογοητεύει ποτέ

Το ίδιο και τα basics