Τα «Bubblegum nails» αποτελούν μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις μανικιούρ στο TikTok και όχι αδίκως. Οι φωτεινές τους αποχρώσεις είναι γεμάτες λάμψη ενώ οι διαφορετικές τους εκδοχές τα καθιστούν ιδανικά για κάθε look και γούστο το φετινό καλοκαίρι.

Ροζ, nude, γαλακτερόμε λάμψη ή χωρίς; Όποια απόχρωση κι εάν επιλέξετε για το βερνίκι, η επιτυχία είναι εγγυημένη.

Μάλιστα, μπορείτε εύκολα να επιμεληθείτε το μανικιούρ σας στο σπίτι, επιλέγοντας όλα όσα χρειάζεστε μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε προϊόντα για την περιποίηση των άκρων ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους όπου κι αν βρίσκεστε χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA αλλά και με δωρεάν μεταφορικά, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα στην κατηγορία Υγεία & Ομορφιά.

Τι είναι τα bubblegum nails;

Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, το συγκεκριμένο μανικιούρ βασίζεται σε απαλές ροζ αποχρώσεις, όπως εκείνες της τσιχλόφουσκας. Για αυτό αποφύγετε το φούξια ή το πιο σκούρο ροζ και για καλύτερο αποτέλεσμα επιλέξτε το ανοιχτό ροζ, που είναι ιδιαίτερα κολακευτική και ταιριάζει σε κάθε νύχι ανεξαρτήτως μήκους και σχήματος.

Μάλιστα το ροζ βερνίκι πρόκειται για ιδανική επιλογή των καλοκαιρινών μηνών που η επιδερμίδα μας είναι πιο μαυρισμένη. Η συγκεκριμένη απόχρωση αναδεικνύει άψογα την φυσική λάμψη της επιδερμίδας στο μανικιούρ αλλά και στο πεντικιούρ σας.