Η ώρα των καλοκαιριών διακοπών έφτασε. Και αν έχεις προγραμματίσει ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα πρέπει σιγά σιγά να ετοιμάζεις τη βαλίτσα των διακοπών σου, φτιάχνοντας μια λίστα με όλα όσα θα σου χρειαστούν.

Άλλωστε η μισή χαρά κάθε ταξιδιού είναι η οργάνωση της βαλίτσας, που την γεμίζουμε με όλα τα απαραίτητα, από ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ μέχρι τα καλλυντικά, παπούτσια και οτιδήποτε άλλο θεωρούμε χρήσιμο.

Ένα από τα πιο χρήσιμα gadget ταξιδίου είναι η ζυγαριά αποσκευών που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να είσαι σίγουρος ότι η βαλίτσα σου δεν υπερβαίνει το όριο βάρους για τις πτήσεις αλλά και η ετικέτα αποσκευών για να μπορείς να βρεις τις αποσκευές σου εύκολα και γρήγορα.

Βέβαια μπορείς να προμηθευτείς το Bluetooth Tracker Samsung Galaxy SmartTag2.  Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να θυμηθείς που το είχες δει τελευταία φορά το αγαπημένο σου σακίδιο.  Μέσω του κινητού σου μπορείς τώρα να εντοπίσεις τα αγαπημένα σου αντικείμενα.

Εναλλακτικά υπάρχει και η επιλογή του AirTag που είναι ένας πανεύκολος τρόπος να παρακολουθείς τα πράγματά σου. Σύνδεσε ένα στα κλειδιά σου κι ένα άλλο στο σακίδιό σου. Και έτσι απλά, τα βρίσκεις στο app Εύρεση, όπου μπορείς επίσης να παρακολουθείς τις συσκευές Apple και να εντοπίζεις φίλους και συγγενείς.

Μάθετε τα όρια βάρους των αποσκευών

Να θυμάσαι πως μπορείς πάντοτε να ελέγξεις το βάρος της βαλίτσας σου με μια οικιακή ζυγαριά. Επίσης καλό θα ήταν να μην αγγίζεις το όριο βάρους, καθώς είναι πολύ πιθανό να επιστρέψεις με σουβενίρ και άλλα δώρα.

Προμηθεύσου μια φορητή ηλεκτρονική ζυγαριά, ιδανική για να ζυγίζεις τις αποσκευές σου πριν από κάθε ταξίδι και να γνωρίζεις ακριβώς το βάρος τους.

Η φορητή κρεμαστή ζυγαριά  Fuzion Smile μπορείς να την έχεις πάντα μαζί σου στο μπρελόκ με τα κλειδιά σου. Διαθέτει οπίσθιο φωτισμό LCD και ενσωματωμένο κρεμαστό γάντζο. Ιδανικό για κάθε ταξίδι, διακοπές ή οποιαδήποτε εργασία σχετική με το βάρος με δυνατότητα ζύγισης έως 50 κιλά.

Σίδερο

Ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα διπλώσεις τα ρούχα σου αναπόφευκτα θα τσαλακωθούν κατά τη μεταφορά. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι κρίσιμο να αφήνεις πάντα χώρο στη βαλίτσα για ένα σίδερο.

Το ηλεκτρικό σίδερο ταξιδιού GoForce 8000 Folding Titanium από την εταιρία Cecotec είναι ο σύμμαχός σου για γρήγορο και αποτελεσματικό σιδέρωμα, προσφέροντας μέγιστη ισχύ και ελάχιστη κατανάλωση.

Πιο μικρό σε μέγεθος είναι το σίδερο Ταξιδίου Sokany SK-3070 με ισχύ 900W. Σχεδιασμένο ειδικά για χρήση κατά τα ταξίδια, παρέχει αποτελεσματικό σιδέρωμα ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι.

Επίσης το σίδερο ατμού της DSP σε mini travel size, ιδανικό για μεταφορά στα ταξίδια σου ή για ένα εύκολο και γρήγορο φρεσκάρισμα των ρούχων σου χωρίς να χρειαστεί να συνδέσεις το οικιακό σου σίδερο.

Αν νομίζεις ότι η βαλίτσα σου δεν θα χωρέσει το σίδερο φροντίστε να ρωτήσεις εάν το κατάλυμά σου, διαθέτει ένα.

Επιχείρηση μαλλιά

Αν είσαι από εκείνους που δεν αποχωρίζεται ποτέ το πιστολάκι μαλλιών του ή την ισιωτική σου, υπάρχει λύση. Το σετ Πιστολάκι Ισιωτική Ταξιδιού 1200W έχει σχεδιαστεί για ίσιωμα και μπούκλες χάρη στις κεραμικές του πλάκες με στρογγυλεμένες άκρες.

Εναλλακτικά, πάρε το πιστολάκι Μαλλιών Kemei 3σε1. Είναι ελαφρύ, με ισορροπημένο εργονομικό σχεδιασμό. Χαμηλό επίπεδο θορύβου και με προστασία υπερθέρμανσης.

Για να μην μείνεις από μπαταρία

Και αφού τα έχεις πάρει όλα μην ξεχάσεις να βάλεις στη βαλίτσα σου αντάπτορες πρίζας για να μπορείς να φορτίζεις όλες σου τις συσκευές και να μην ξεμείνει από μπαταρία το smartphone σου ή smartwatch σου.

Όπου και να βρεθείς στην Κίνα, Ηνωμένο Βασίλειο, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Αυστραλία, Ευρώπη, Αμερική, Ιαπωνία – με τον έξυπνο Universal Travel Adaptor, δεν θα χρειαστείς να ανησυχείς  για τη φόρτιση της αγαπημένης σας συσκευής.

Θα τα βρεις όλα και ακόμα περισσότερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε είδη ταξιδιού και χρήσιμα gadget ταξιδίου ενώ θα τα παραλάβεις στην πόρτα σου στην ώρα τους, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της παλτφόρμας όπου κι αν βρίσκεσαι.