Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Θλίψη σκόρπισε στην Αυτοδιοίκηση ο θάνατος του Μιχάλη Χρηστάκη

Θλίψη σκόρπισε στην Αυτοδιοίκηση ο θάνατος του Μιχάλη Χρηστάκη

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ψυχικού-Φιλοθέης.

Βαθύ πένθος σε όλη την Αυτοδιοίκηση σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Dr. Μιχάλη Χρηστάκη. Ενός ανθρώπου που αφιέρωσε όλη τη ζωή στην Αυτοδιοίκηση, έχοντας διατελέσει Γενικός Γραμματέας μεταξύ άλλων, στους Δήμους Αμαρουσίου, Νέας Σμύρνης και Φιλοθέης Ψυχικού.

Ο Μιχάλης Χρηστάκης για πολλούς ήταν ένας αυτοδιοικητικός δάσκαλος. Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Ελλάδας «Κλεισθένης» ήταν ο άνθρωπος που κυριολεκτικά γνώριζε όσο λίγοι τα θεσμικά θέματα της Αυτοδιοίκησης.

Το μήνυμα του Δημάρχου Φιλοθέης-Ψυχικού

Ο Μιχάλης Χρηστάκης αριστερά στην φωτογραφία, με τον Δήμαρχο Χαράλαμπο Μπονάτσο

Συλλυπητήριο μήνυμα απεύθυνε μεταξύ πολλών άλλων, ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, Χαραλάμπος Μπονάτσος, που είχε επιλέξει τον Μιχάλη Χρηστάκη για Γενικό Γραμματέα του Δήμου.

«Πένθος για το Δήμο μας με την απώλεια του Γενικού Γραμματέα Dr. Μιχάλη Χρηστάκη.

Η σημερινή μέρα είναι μια μέρα πένθους για το Δήμο μας αλλά και για όλη την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο Dr. Μιχάλης Χρηστάκης Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού έφυγε από κοντά μας σήμερα νωρίς το πρωί μετά από ολιγόμηνη μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο Μιχάλης ήταν αφιερωμένος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ήταν Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», της οποίας ήταν και ιδρυτικό στέλεχος από το 2011. Ειδικός Επιστήμονας του Υπουργείου Εσωτερικών, στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α) ενώ διέθετε πολυετή εμπειρία στην διαχείριση και αξιοποίηση επιχειρησιακών προγραμμάτων και των τομεακών Κοινοτικών και Εθνικών Χρηματοδοτήσεων.

Με τον Μιχάλη Χρηστάκη είχαμε μια εξαιρετική σχέση εκτίμησης και σεβασμού από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας. Οι εξειδικευμένες γνώσεις του στους Ο.Τ.Α. σε συνδυασμό με το ακέραιο του χαρακτήρα του αποτελούσαν ένα μεγάλο πλεονέκτημα στη διαμόρφωση από την αρχή ενός νέου, σύγχρονου και αποτελεσματικού μοντέλου διοίκησης και λειτουργίας του Δήμου μας.

Ο Μιχάλης ήταν γεννημένος για τα δύσκολα, έδινε μάχες και έβρισκε λύσεις. Σήμερα χάσαμε έναν πολύτιμο συνεργάτη, σήμερα χάθηκε ένας άνθρωπος της δημιουργίας και της προόδου. Σήμερα έχασα και εγώ έναν φίλο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και σε όλους αυτούς που συνεργάστηκαν, εκτίμησαν και αγάπησαν αυτόν τον άνθρωπο».

Sports in

Ασταμάτητα τα ελληνικά «κουπιά» – Χάλκινες και οι Φίτσιου και Κοντού

Η ελληνική κωπηλασία στα καλύτερά της, καθώς οι Φίτσιου και Κοντού κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Παρισιού, μετά από μια σπουδαία εμφάνιση στον τελικό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024