Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τι λέει η δημοτική Αρχή Φυλής για όσους ρυπαίνουν το περιβάλλον

Τι λέει η δημοτική Αρχή Φυλής για όσους ρυπαίνουν το περιβάλλον

«Πρόθεσή μας είναι να εφαρμοστεί απαρέγκλιτα από τη Δημοτική Αστυνομία και τις άλλες υπηρεσίες του Δήμου. ο κανονισμός καθαριότητας»

Συνεχίζει, εν μέσω του θέρους, ο Δήμος Φυλής την προσπάθεια διαφύλαξης του δημόσιου χώρου από περιπτώσεις βανδαλισμών και ρύπανσης του περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του δήμου, «μόνο τις τελευταίες μέρες, ο Δήμος βρέθηκε αντιμέτωπος με τρία περιστατικά: Στο πρώτο, επενέβη σε εμπρησμό που είχε προκληθεί για την απογύμνωση καλωδίων και κατέσχεσε τον χαλκό. Στο δεύτερο, εντόπισε και κατεδίωξε τους δράστες κλοπής καλωδίου δημοτικού φωτισμού στη Λεωφόρο Φυλής και ανέκτησε το καλώδιο, το οποίο θα επανατοποθετηθεί για την αποκατάσταση της βλάβης. Στο τρίτο, προκάλεσε τη σύλληψη, από το Αστυνομικό Τμήμα Φυλής, δράστη υπαίθριας ρύπανσης που οδήγησε στην παραπομπή του στο αυτόφωρο και στην κατάσχεση του αυτοκινήτου».

Τι είπε ο Δήμαρχος Φυλής

«Η κατεύθυνση του Δήμου είναι ξεκάθαρη. Το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε αυστηρό κανονισμό καθαριότητας που επιβάλει πολύ υψηλά πρόστιμα στους υπαίτιους ρύπανσης και ηχορύπανσης. Πρόθεσή μας είναι να εφαρμοστεί απαρέγκλιτα από τη Δημοτική Αστυνομία και τις άλλες υπηρεσίες του Δήμου. Παράλληλα ο Δήμος συνεργάζεται με την Ελληνική Αστυνομία και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για να παταχθεί το φαινόμενο. Οι συνδημότες μας δε μπορεί να υφίστανται τις συνέπειες της αντικοινωνικής συμπεριφοράς ορισμένων που περιφρονούν το νόμο και υποβαθμίζουν το επίπεδο της ζωής τους», δήλωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

*πηγή φωτογραφιών Δήμος Φυλής

Sports in

Ποιος ο ρόλος του Τομ Κρουζ στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024;

Δημοσίευμα θέλει τον Τομ Κρουζ να κάνει ένα ακροβατικό με αλεξίπτωτο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024