Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ελ Κααμπί: «Είμαι ευγνώμων σε όλους στον Ολυμπιακό»

Ελ Κααμπί: «Είμαι ευγνώμων σε όλους στον Ολυμπιακό»

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι γινόταν να αλλάξει περιβάλλον με όλα όσα του προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2026 και αναφέρθηκε στην παραμονή του στο λιμάνι.

Ο Μαροκινός επιθετικός τόνισε ότι δεν γινόταν να φύγει από τον Ολυμπιακό, με τόση εκτίμηση και φροντίδα, ενώ σχολίασε και την περσινή ξεχωριστή και εξαντλητική σεζόν του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σε μέσο στο Μαρόκο:

Για την ανανέωση συμβολαίου του: «Όταν νιώθεις ότι σε εκτιμούν σε ένα σύλλογο και αισθάνεσαι ότι λαμβάνεις την φροντίδα που σου αξίζει, δεν υπάρχει τίποτα που να σε αναγκάσει να αλλάξεις μέρος. Ζήσαμε πέρυσι μία ιστορική σεζόν, κερδίζοντας έναν τίτλο για πρώτη φορά, κάτι που φαίνονταν αδύνατο. Και η ομάδα μου ήθελε να συνεχίσω. Οπότε, γιατί να της γυρνούσα την πλάτη;».

Για την περσινή ξεχωριστή και εξαντλητική σεζόν του στον Ολυμπιακό, αλλά και στην Εθνική του ομάδα: «Ήταν όντως, αλλά όταν τελειώνεις μία σεζόν με την επιτυχία στο πλευρό σου, όλα τα προβλήματα φεύγουν, οπότε η ευτυχία μου ήταν μεγάλη, δόξα τω Θεώ. Μετά τη νίκη στο ευρωπαϊκό Κύπελλο επέστρεψα στην Εθνική και έβαλα τρία γκολ στο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Για το ποιο ήταν το μυστικό του: «Δεν υπάρχουν μυστικά. Κάθε επιμελής άνθρωπος γεύεται τα τελικά αποτελέσματα, τους καρπούς, της επίπονης δουλειάς που ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι. Κανείς δεν βρίσκει δόξα χωρίς θυσίες. Η επιτυχία είναι ο καρπός της συνεργασίας όλων και εγώ είμαι ευγνώμων σε όλους».

Sports in

Ασταμάτητα τα ελληνικά «κουπιά» – Χάλκινες και οι Φίτσιου και Κοντού

Η ελληνική κωπηλασία στα καλύτερά της, καθώς οι Φίτσιου και Κοντού κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Παρισιού, μετά από μια σπουδαία εμφάνιση στον τελικό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024