Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η νέα ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ: Μέσα Τισουντάλι – Τσάλοφ, εκτός Σαμάτα και Σοάρες (pic)

Η νέα ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ: Μέσα Τισουντάλι – Τσάλοφ, εκτός Σαμάτα και Σοάρες (pic)

Ο ΠΑΟΚ παρέδωσε τη νέα ευρωπαϊκή του λίστα στην UEFA για τα ματς κόντρα στη Μάλμε – Μέσα οι «νέοι», Τισουντάλι και Τσάλοφ

Την ανανεωμένη του ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League κόντρα στη Μάλμε, κατέθεσε σήμερα (2/8) στην UEFA ο ΠΑΟΚ.

Σε δύο αλλαγές συγκριτικά με τα ματς κόντρα στη Μπάνια Λούκα προχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος συμπεριέλαβε σ’ αυτή τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου, τον Ταρίκ Τισουντάλι και τον Φέντορ Τσάλοφ, ο οποίος ανακοινώθηκε χθες από τους Θεσσαλονικείς.

Από την άλλη, εκτός έμειναν οι Ράφα Σοάρες και Άλι Σαμάτα. Όσο για τον 20χρονο Σόλα Σορετίρε, έμεινε εκτός καθώς δεν θα μπορούσε να προστεθεί στην λίστα Β, αν και ηλικιακά είναι στο όριο, καθώς αυτή η λίστα αφορά σε παίκτες που έχουν παίξει στον ΠΑΟΚ για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα από τα 15 ως τα 21.

Οι παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες κόντρα στη Μάλμε και θα βρίσκονται στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Λίστα Α

Μπάμπα , Μπαλωμένος , Τάισον , Καμαρά , Όττο , Ντεσπόντοφ , Εκόνγκ , Κεντζιόρα , Κωνσταντέλιας , Κοτάρσκι , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μουργκ , Οζντόεφ , Τσάλοφ , Σάστρε , Σβαμπ , Τισουντάλι , Ταλιχμανίδης , Μπράντον , Θυμιάνης , Τσιφτσής , Τσιγγάρας , Βιεϊρίνια , Α.Ζίβκοβιτς .

Λίστα Β

Φίλων, Γκούμας, Κωττάς, Μοναστηρλής , Ρούμιαντσεβ, Σμυρλής, Τασιούρας.

Sports in

Γιοβάνοβιτς: «Στόχος η πρόκριση στο Παγκόσμιο – Θα ήθελα να μιλήσω με τον Φορτούνη»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην παρουσίασή του ως νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας αναφέρθηκε στον Κώστα Φορτούνη, τονίζοντας πως θα ήθελε να μιλήσει μαζί του – Τι είπε για τους στόχους του…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024