Την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν συνεχίζει ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να δίνουν φιλικό παιχνίδι με την Τερνάνα στην Ιταλία (2/8, 19:30).

Μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την 11άδα του Ολυμπιακού, με τον νεαποκτηθέντα Ρόμαν Γιάρεμτσουκ να είναι στις αρχικές επιλογές του Βάσκου και να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Ο Ουκρανός στράικερ αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες πριν από λίγες ημέρες και σήμερα θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι της 11άδας είναι οι: Αναγνωστόπουλος, Κοστίνια, Άμπι, Ρέτσος, Κουτσίδης, Αποστολόπουλος, Μουζακίτης, Παπακανέλλος, Ζέλσον Μαρτίνς και Μασούρας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αποστολή που ταξίδεψε στην Ισπανία βρίσκεται επίσης ο Κρίστοφερ Βέλντε, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες κατά την παραμονή τους στην Ιταλία θα αντιμετωπίσουν επίσης τη Ρόμα, σε ένα φιλικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (3/8) στις 18:00.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ: