Ο Ολυμπιακός το πρωί της Παρασκευής (02/08) μέσα από ανάρτησή του στα social media έδωσε στη δημοσιότητα την εντυπωσιακή επετειακή εμφάνιση για τα 100 χρόνια του συλλόγου.

Οι ερυθρόλευκοι σε μια χρονιά ορόσημο για την ιστορία τους, καθώς συμπληρώνουν ένα αιώνα από την ίδρυση τους, έδωσαν στη δημοσιότητα την πρώτη εμφάνιση για τη νέα σεζόν και τα αποκαλυπτήρια εντυπωσιάζουν.

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια της πανέμορφης επετειακής ερυθρόλευκης εμφάνισης

Η νέα ερυθρόλευκη φανέλα με το επετειακό έμβλημα είναι απίθανη και η ΠΑΕ Ολυμπιακός την παρουσίασε με ένα πανέμορφο μίνι βίντεο, γυρισμένο στον Πειραιά.

Το συναρπαστικό βίντεο γυρίστηκε στην καρδιά της πόλης, εκεί που χτυπάει η καρδιά του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, που πριν μερικούς μήνες κατέκτησε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο συναρπαστικό βίντεο, εκφράζεται άψογα και απόλυτα το έντονο συναίσθημα που προκαλεί στους φιλάθλους του Ολυμπιακού η μέρα ενός αγώνα, η ίδια η ομάδα, το γκολ, η νίκη, το «Γ. Καραϊσκάκης»!

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στα αποκαλυπτήρια της πανέμορφης πρώτης εμφάνισης, στην οποία κυριαρχεί το κόκκινο για το πάθος και το λευκό για την αγνή αγάπη, αλλά και το χρυσό για τη θρυλική δόξα και ιστορία του δαφνοστεφανωμένου έφηβου.

Με δυναμική γραμμή και ρετρό αναφορές η νέα πρώτη αγωνιστική εμφάνιση του Ολυμπιακού ενθουσιάζει – όπως και οι άλλες δύο που παρουσίασαν οι ερυθρόλευκοι πριν από λίγες μέρες – για την ποιότητα και δωρική της εικόνα, έτσι όπως ταιριάζει στον Ολυμπιακό και στον κόσμο του.

«100 χρόνια τώρα. Εμείς για εσάς. Και εσείς για εμάς. Μαζί γράφουμε ένδοξη θρυλική ιστορία, αναφέρει στην ανάρτηση της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο: