Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβες» από τον μάνατζερ του Πινέδα: «Για αυτό ο Ορμπελίν θέλει να επιστρέψει στο Μεξικό…»

«Βόμβες» από τον μάνατζερ του Πινέδα: «Για αυτό ο Ορμπελίν θέλει να επιστρέψει στο Μεξικό…»

Ο εκπρόσωπος του Ορμπελίν Πινέδα, Μάρκο Βιγιαρεάλ με νέες δηλώσεις του στο Μεξικό τόνισε πως ο πελάτης του θέλει να επιστρέψει στο Μεξικό για οικογενειακούς και όχι για οικονομικούς λόγους.

Νέες δηλώσεις παραχώρησε ο εκπρόσωπος του Ορμπελίν Πινέδα, Μάρκο Βιγιαρεάλ στο Μεξικό, σχετικά με το μέλλον του πελάτη του και τις προτεραιότητες που έχει θέσει ο ίδιος.

Ο ατζέντης του Μεξικανού μέσου της ΑΕΚ μίλησε στο «FOX Sports» και επανέλαβε την επιθυμία του πελάτη να επιστρέψει στην πατρίδα του, τονίζοντας ότι ο 28χρονος άσος έχει οικογενειακούς λόγους που τον ωθούν σε αυτή την απόφαση.

«Ο Ορμπελίν έκανε τεράστιες προσπάθειες τα τελευταία δύο χρόνια για να πάει στην ΑΕΚ. Απέρριψε προτάσεις εκατομμυρίων, όπως αυτή τη Νότιγχαμ Φόρεστ, για να πάει στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι. Δεν σκέφτηκε τα χρήματα. Οι άνθρωποι έχουν κοντή μνήμη και δεν θυμούνται. Εμείς έχουμε μνήμη και σεβόμαστε τους πάντες.

Ο Ορμπελίν δεν ζήτησε να φύγει τσάμπα. Ζήτησε τη μεταγραφή του με διαφάνεια και ταπεινότητα. Πόσοι παίκτες το κάνουν αυτό; Όντας επαγγελματίας και συνεχίζοντας να κάνει προπονήσεις με χαμόγελο, πρέπει να εκτιμάς κάποια πράγματα στη ζωή», ανέφερε αρχικά ο Βιγιαρεάλ.

Στη συνέχεια τόνισε ότι ο Πινέδα θα φέρει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της ΑΕΚ.

«Η μεταγραφή του θα φέρει ένα σημαντικό ποσό (στην ΑΕΚ), όχι αυτά που βλέπω στο Μεξικό και την Ελλάδα. Ποιος είναι αυτός που καθορίζει τις τιμές των μεταγραφών; Η ίδια η αγορά το κάνει. Με μια ματιά στα τελευταία πέντε χρόνια, θα δείτε ότι οι σύλλογοι στο Μεξικό πλήρωσαν για να επαναπατρίσουν κάποιους Μεξικανούς ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται στην εθνική ομάδα. Αυτή είναι η πραγματικότητα κι αν δεν την αποδέχεστε, τότε κρύβονται άλλα πράγματα από πίσω. Σκεπτόμενος ότι τα τρελά ποσά είναι για τρελούς ανθρώπους, είμαι σίγουρος ότι ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ είναι ένας άνθρωπος με κοινή λογική.

Οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι, δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, δεν είναι αμάξια ή διαμερίσματα, είναι άνθρωποι με αισθήματα. Ο Ορμπελίν εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στο Μεξικό για οικογενειακούς λόγους. Είναι αλήθεια πως σε μια ενδεχόμενη επιστροφή στο Μεξικό, θα κερδίσει πολλά περισσότερα χρήματα από την Ελλάδα, επειδή αυτή είναι η μεξικανική αγορά. Επαναλαμβάνω, ότι έχει απορρίψει περισσότερα χρήματα από τότε που έφυγε για την Ευρώπη. Πρέπει να το θυμάστε.

Διαβάζω κάποιους Έλληνες δημοσιογράφους που λένε ότι όλη αυτή την υπόθεση την προωθεί ο εκπρόσωπος του Πινέδα για να βγάλει χρήματα. Ότι εκβιάζω την ΑΕΚ. Έχουν αναρωτηθεί ποιος προωθεί τα άρθρα που γράφουν; Στη βάση ότι με αυτές τις πληροφορίες προσπαθούν να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη; Στη βάση ότι δημιουργούν μια άποψη που ωθεί κάποιους αναγνώστες του να στέλνουν απειλητικά μηνύματα σε μένα και εκφοβιστικά μηνύματα στην οικογένεια του Ορμπελίν; Είναι εντυπωσιακό ότι βρίσκομαι σχεδόν 3 εβδομάδες στην Ελλάδα και δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου κανένας δημοσιογράφος να με ρωτήσει αν είναι αλήθεια όσα γράφονται στον Τύπο. Είναι περίεργο, έτσι; Προτιμούν να γράφουν φήμες», σημείωσε.

Τέλος, ο Βιγιαρεάλ αναφέρθηκε στη νέα διοίκηση της ΑΕΚ, αλλά και στους στόχους που έχει θέσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Η ΑΕΚ έχει έναν νέο ιδιοκτήτη, που κάνει μια τεράστια προσπάθεια για να δημιουργήσει μια ομάδα ακόμα πιο ανταγωνιστική. Έχει ήδη ένα ρόστερ υψηλής ποιότητας και το ενίσχυσε κι άλλο, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πάλι και να προχωρήσει μακριά στο Conference League, αλλά ο Ορμπελίν θέλει να επιστρέψει στο Μεξικό».

Δείτε την ανάρτηση

Sports in

Το απόλυτο έπος: Ο Χρήστου κατέβασε 1,5 δευτερόλεπτο το ρεκόρ του και πήρε μετάλλιο

Πώς τα 200μ. ύπτιο έγιναν το… αγαπημένο αγώνισμα του Απόστολου Χρήστου μετά το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024