Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για τη μεγάλη νίκη της Εθνικής επί της Αυστραλίας και στάθηκε κυρίως στο τρομερό πρώτο ημίχρονο δηλώνοντας περήφανος για την ομάδα.

«Η ομάδα ανταποκρίθηκε στην πίεση, η αντίδρασή μας δείχνει τον χαρακτήρα μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Τόμας Γουόκαπ τελείωσε το ματς με 18 πόντους, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση και να βοηθάει τα μέγιστα στη νίκη της Εθνικής.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Τόμας Γουόκαπ:

«Δεν νομίζω ότι στο σπορ αυτό είσαι ποτέ ικανοποιημένος. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχει κάνει αυτή η ομάδα. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λίγο απρόσεκτοι, κάναμε κάποια λάθη, όμως μπορέσαμε να διατηρήσουμε τη νίκη και τώρα περιμένουμε.

Πιστεύω πως λίγο η κόπωση, λίγο η ποιότητα του αντιπάλου που έχει εμπειρία και τόσους ΝΒΑερ έπαιξε ρόλο, ανέβασαν την απόδοσή τους και θα ήταν αφελές να περιμένουμε να κερδίσουμε με 20 πόντους μια τέτοια ομάδα. Όμως κερδίσαμε και αν έμπαινε ένα καλάθι ακόμη θα ήμασταν τώρα πιο σίγουροι. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα ανταποκρίθηκε στην πίεση, αντιδράσαμε έχοντας χάσει από τα χέρια μας τη νίκη στα δύο πρώτα ματς. Η αντίδρασή μας δείχνει τον χαρακτήρα μας»,