Σάββατο 03 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τιτανομαχία Τζόκοβιτς – Αλκαράθ με έπαθλο το χρυσό μετάλλιο (vid)

Τιτανομαχία Τζόκοβιτς – Αλκαράθ με έπαθλο το χρυσό μετάλλιο (vid)

Ο Τζόκοβιτς «καθάρισε» τον Μουσέτι και προκρίθηκε στον τελικό του Ολυμπιακού Τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αλκαράθ με έπαθλο το χρυσό μετάλλιο.

Επικός αναμένεται να είναι ο τελικός του Ολυμπιακού Τουρνουά στο τένις, όπου ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ με έπαθλο το χρυσό μετάλλιο!

Ο Σέρβος τενίστας επικράτησε με 2-0 σετ του Λορέντσο Μουσέτι (6-4, 6-2) και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της φετινής διοργάνωσης, όπου βρισκόταν ήδη ο Κάρλος Αλκαράθ μετά την άνετη νίκη επί του Φέλιξ Οζέ Αλιασίμ με 6-1, 6-1.

Ο Τζόκοβιτς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε έναν τελικό Ολυμπιακού Τουρνουά, με τον Σέρβο να θέλει διακαώς το χρυσό μετάλλιο.

Απέναντί του, όμως, θα έχει τον Αλκαράθ, από τον οποίο είχε ηττηθεί εύκολα στον τελικό του Γουίμπλεντον με 3-0 σετ.

Στο παρελθόν ο Νόβακ είχε αγωνιστεί τρεις φορές σε ημιτελικό Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά είχε τρεις ήττες. Τώρα, κατάφερε να βρεθεί στον τελικό και θα τα δώσει όλα απέναντι στον Αλκαράθ για να πάρει το μοναδικό μεγάλο τρόπαιο που του λείπει.

Στο αποψινό παιχνίδι, πάντως, ο Σέρβος σούπερ σταρ δεν είχε εύκολο έργο. Το πρώτο σετ ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με τους δύο τενίστες να πηγαίνουν χέρι χέρι μέχρι το 5-4 (2-1, 3-2, 4-4), όταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς πίεσε και κατάφερε από 40-0 να πετύχει μπρέικ και να φτάσει στο 6-4, με το οποίο έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Στην αρχή του δεύτερου σετ οι δύο τενίστες πέτυχαν από δύο μπρέικ, πριν ο Τζόκοβιτς κρατήσει το σερβίς του για το 3-2. Στο 6ο γκέιμ ο Σέρβος έκανε νέο μπρέικ για το 4-2. Το νερό είχε μπει στο αυλάκι για τον Νόβακ, που με νέο μπρέικ στο 8ο γκέιμ έφτασε στο 6-2 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Sports in

Τερνάνα – Ολυμπιακός 0-4: Όλοι οι νέοι ήταν ωραίοι!

Εξαιρετικοί οι «νέοι» Γιάρεμτσουκ και Βέλντε, με τον Νορβηγό να σκοράρει στο 75’ – Από ένα γκολ είχαν οι πιτσιρικάδες Κουτσίδης και Παπακανέλλος - Άνοιξε το σκορ ο Ζέλσον Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 03 Αυγούστου 2024