Σάββατο 03 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Απόστολος Χρήστου: «Ένιωσα ολοκληρωμένος και πλήρης ως αθλητής όταν μου κρέμασαν το μετάλλιο στον λαιμό»

Απόστολος Χρήστου: «Ένιωσα ολοκληρωμένος και πλήρης ως αθλητής όταν μου κρέμασαν το μετάλλιο στον λαιμό»

Ο νεαρός κολυμβητής αποκάλυψε την κουβέντα που του είπε ο πατέρας του πριν τον αγώνα, η οποία τον έκανε να διεκδικήσει και να κατακτήσει το δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα

Μετά το χάλκινο στο τζούντο, ο Απόστολος Χρήστου στα 200 μέτρα ύπτιο ανδρών πήρε τη δεύτερη θέση έπειτα από μια ιστορική κούρσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA ο Απόστολος Χρήστου θα πει πως το να προσπαθεί κανείς μέχρι το τέλος είναι ένα τεράστιο μήνυμα, που ελπίζει να το πέρασε σε όσους τον παρακολούθησαν όλες αυτές τις μέρες στο Παρίσι.

«Τα πράγματα ξεκίνησαν ναι μεν καλά με την πρόκριση στον τελικό, αλλά είχα μία ατυχή στιγμή με μόλις δύο κλάσματα εκτός βάθρου, γι’ αυτό και στενοχωρήθηκα και απογοητεύτηκα».

«Είχα μία κουβέντα με τον πατέρα μου μετά την κούρσα 100 μ. ύπτιο, που μου είπε ‘αφού το θες τόσο πολύ, πάρ’ το στα 200. Πολέμησε εκεί πέρα’. Εκεί άρχισα να το σκέφτομαι, είδα ότι είμαι σε καλή κατάσταση και είπα να κάνω την προσπάθεια αυτή. Δεν έχασα αυτή την ευκαιρία, την εκμεταλλεύτηκα μέχρι το έπακρον», συμπλήρωσε.

Ο ίδιος θα πει πως ήταν απογοητευμένος και μέσα σε τρεις μέρες κατάφερε να αντιστρέψει την ψυχολογία του και να επιστρέψει με ένα ασημένιο μετάλλιο.

«Επιτέλους, τα κατάφερες», ήταν τα πρώτα λόγια του αδερφού του, όπως είπε στο MEGA ο Απόστολος Χρήστου.

Το μετάλλιο ήταν «λύτρωση» για τον κόπο

Για τη συγκίνηση την ώρα της απονομής του μεταλλίου δήλωσε:

«Δεν κλαίω εύκολα, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα συναισθήματά μου. Ανέβηκα στο βάθρο, μου κρέμασαν το μετάλλιο στον λαιμό, ένιωσα ολοκληρωμένος σαν αθλητής. Ένιωσα πλήρης», είπε και συνέχισε:

«Επιτέλους, μετά από τόσο κόπο, ιδρώτα, δυσκολίες, μία αδιάκοπη πορεία με προπονήσεις ανταμείφθηκε και με το παραπάνω με αυτό το μετάλλιο. Ήταν μία λύτρωση».

Όπως είπε ο Απόστολος Χρήστου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, στόχος του είναι να ξεκουραστεί το προσεχές διάστημα και με τη νέα χρονιά να ξεκινήσει ήρεμος, γεμάτος επιτυχίες, χωρίς το άγχος ότι θα πρέπει να πετύχει.

Sports in

Τερνάνα – Ολυμπιακός 0-4: Όλοι οι νέοι ήταν ωραίοι!

Εξαιρετικοί οι «νέοι» Γιάρεμτσουκ και Βέλντε, με τον Νορβηγό να σκοράρει στο 75’ – Από ένα γκολ είχαν οι πιτσιρικάδες Κουτσίδης και Παπακανέλλος - Άνοιξε το σκορ ο Ζέλσον Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 03 Αυγούστου 2024