Ο αγαπημένος τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινού του περιοδεία σε επιλεγμένους σταθμούς ανά την Ελλάδα.

Από τις εμφανίσεις του τραγουδιστή δεν έλειψαν τα απρόοπτα, με ένα εξ αυτών να κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δέχτηκε αναπτήρα ενώ βρισκόταν στη σκηνή, με τον διάσημο τραγουδιστή να μην μπορεί να κρύψει την ενόχλησή του για το περιστατικό.

Όπως παρακολουθούμε στο σχετικό απόσπασμα που αναρτήθηκε στο TikTok, ένας θεατής θέλησε να σημαδέψει με τον αναπτήρα τον αγαπημένο τραγουδιστή στην πίστα και έτσι ο τραγουδιστής δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη ενόχληση του.

«Αυτός πρέπει να είναι χαζός! Χαζός είσαι ε; Εσύ πετάς τον αναπτήρα; Εσύ τον πετάς; Μπράβο, συγχαρητήρια! Πάρε τα γυαλιά σου τώρα» ακούγεται χαρακτηριστικά να λέει ο Νίκος Οικονομόπουλος, από την σκηνή, απευθυνόμενος στον θεατή που επιχείρησε να διακόψει το πρόγραμμα του.

@maira_tzin #ofy #ofyou #οικονομοπουλος #νικοςοικονομοπουλος #συναυλία #ekptotosaggelos #summertour2024 #nikosoikonomopoulos #oikonomopoulos #kalamata #onlyforyou #fyp #εκπτωτος_αγγελος ♬ πρωτότυπος ήχος – maira

Απογείωσε το κέφι μετά το περιστατικό

Αμέσως μετά ο Νίκος Οικονομόπουλος συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του, απογειώνοντας στα ύψη το κέφι των θεατών που επέλεξαν την εμφάνισή του για τη διασκέδασή τους.