Σάββατο 03 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κάτι περισσότερο από ένας ήρωας: Ηθοποιοί που έχουν παίξει διαφορετικούς superheroes

Κάτι περισσότερο από ένας ήρωας: Ηθοποιοί που έχουν παίξει διαφορετικούς superheroes

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. θα γίνει ο τελευταίος σταρ του Χόλιγουντ που θα προσθέσει το όνομά του στη λίστα εκείνη με τους ηθοποιούς που έχουν υποδυθεί στην καριέρα τους περισσότερους από έναν superheroes.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο σείστηκαν τα θεμέλια του Συνεδριακού Κέντρου στο Σαν Ντιέγκο, όταν στο πλαίσιο του Comic Con και στην παρουσίαση των επερχόμενων ταινιών των «Avengers», έκανε την εμφάνισή του ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. Ο 59χρονος, ο οποίος για 11 χρόνια και δέκα ταινίες είχε υποδυθεί τον Iron Man, επιστρέφει στο σύμπαν της Marvel.

Ωστόσο, αυτή τη φορά θα έχει έναν άλλον ρόλο: αυτόν του Doctor Doom, του μεγάλου εχθρού των Fantastic Four. Κάπως έτσι, ο  Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ προσθέτει το όνομά του στη λίστα με τους ηθοποιούς που έχουν υποδυθεί  στην καριέρα τους περισσότερους από έναν superhero. Ή supervillain, αν προτιμάτε. Αυτοί είναι οι πέντε που πάντα θα θυμόμαστε.

Ο Κρις Έβανς ως Captain America.

Κρις Έβανς

Πρώτος και καλύτερος σε αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να μην είναι ο Κρις Έβανς. Ο 43χρονος ηθοποιός έγινε σούπερ σταρ του Χόλιγουντ ως Captain America και έτσι θα μείνει για πάντα στο μυαλό μας. Ωστόσο, προτού φορέσει τη στολή στα χρώματα της σημαίας των ΗΠΑ, ο Έβανς είχε κάνει το περάσμά του το 2005 από τους Fantastic Four ως Τζόνι Στορμ ή αλλιώς Human Torch. Μπορεί στο box office να τα πήγε καλά, αλλά ως ταινία ήταν από μέτρια έως κακή.

O Ράιαν Ρέινολντς ως Green Lantern.

Ράιαν Ρέινολντς

Είναι ο πιο cool σταρ του Χόλιγουντ, με απίστευτο χιούμορ, δική του ποδοσφαιρική ομάδα και ο ρόλος του Deadpool του ταιριάζει γάντι. Ωστόσο και οι πιο cool άνθρωποι κάνουν κακές επιλογές. Το 2011 είπε το «ναι» στο να γίνει ο Green Lantern στην ομώνυμη ταινία, που ήταν μια αποτυχία και στις κριτικές και στο box office. Τουλάχιστον εκεί γνώρισε την Μπλέικ Λάιβλι, την οποία και παντρεύτηκε.

Η Χάλι Μπέρι ως Storm.

Χάλι Μπέρι

Μπρος πίσω πήγε η Χάλι Μπέρι ως superhero. Κι αυτό το λέμε, καθώς η πρώτη της επαφή με τον κόσμο των υπερηρώων ήρθε ως Storm στο «X:Men» του 2000 – και μεταξύ μας, απολαύσαμε τόσο την 57χρονη ηθοποιό όσο και την ταινία. Όμως, τέσσερα χρόνια μετά κάνει στροφή και αποφασίζει να γίνει η Catwoman σε μια απίστευτη αποτυχία, παρά το γεγονός ότι δίπλα της είχε και την Σάρον Στόουν. Το καλό είναι ότι ο κόσμος των X: Men είχε πολλά να δώσει ακόμα έτσι η Μπέρι επέστρεψε σε αυτό που ήξερε να κάνει καλύτερα: να δημιουργεί κακοκαιρίες.

O Μπεν Άφλεκ ως Daredevil.

Μπεν Άφλεκ

Είναι ταλαντούχος και επιτυχημένος, κανείς δεν διαφωνεί σε αυτό. Ωστόσο οι ρόλοι των superheroes δείχνουν να μην του ταιριάζουν. Ok, δεν είναι κακός Batman, αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο έχει υπάρξει – ιδιαίτερα αν έχεις δει τον Κρίστιαν Μπέιλ. Από το 2016 και μετά, πάντως, φοράει συχνά-πυκνά τη στολή της νυχτερίδας. Ωστόσο, ως Daredevil στην ομώνυμη ταινία του 2003, ήταν μέτριος – όπως και όλο το φιλμ. Το 43% που του δίνει το Rotten Tomatoes το λες και καλή βαθμολογία.

Ο Τομ Χάρντι ως Venom.

Τομ Χάρντι

Από τους ηθοποιούς που πρέπει να έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας, καθώς ακόμα και σε κακή ταινία να εμφανιστεί εκείνος θα λάμψη. Ο λόγος για τον Τομ Χάρντι, που μπορεί να έχει φορέσει μόνο τη στολή του Venom ως superhero, αλλά έχει παίξει και σε άλλη superhero movie. Μα φυσικά μιλάμε για την ταινία «The Dark Knight Rises» εκεί που ως Bane έδωσε μια εντυπωσιακή ερμηνεία/ Ναι, οκ, δεν ήταν στην πραγματικότητα ούτε superhero ούτε  supervillain, αλλά σίγουρα ήταν super.

Sports in

Ξέσπασμα Ντούσκου: «Με έχουν στενοχωρήσει κάποια πράγματα, κοιμήθηκα τρεις ώρες το βράδυ πριν τον τελικό»

Ο Στέφανος Ντούσκος μετά την έκτη θέση που κατέλαβε στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών στην κωπηλασία ξέσπασε κατά της Ομοσπονδίας και του προπονητή για τον τρόπο διαχείρισης κάποιων αθλητών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 03 Αυγούστου 2024