Σάββατο 03 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Καραμανλής & Νατάσα Παζαΐτη: Η κόρη τους, Αλίκη, κάνει την πρακτική της στη Μύκονο

Κώστας Καραμανλής & Νατάσα Παζαΐτη: Η κόρη τους, Αλίκη, κάνει την πρακτική της στη Μύκονο

Σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Μύκονο βρίσκεται το φετινό καλοκαίρι η Αλίκη Καραμανλή για την πρακτική της.

Η κόρη του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη, εργάζεται, κάνοντας την πρακτική της σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στη χώρα της Μυκόνου, όπως αποκαλύπτει το ένθετο «Secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Αλίκη Καραμανλή σπουδάζει σε δύο σχολές. Είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και παράλληλα σπουδάζει επικοινωνία και Entrepreneurship Management στο αμερικάνικο κολέγιο «Deree».

Εργάστηκε για δύο χρόνια σε εταιρία WeFor στη θέση Marketing Manager, ενώ νωρίτερα έκανε την πρακτική της σε εταιρία δημοσκοπήσεων «MRB» ως data analyst assistant.

Από τις αρχές του Ιουλίου 2024 η Αλίκη Καραμανλή έχει ενταχθεί στο τμήμα μάρκετινγκ σε ξενοδοχείου της Μυκόνου.

Την Αλίκη Καραμανλή, 22 ετών πλέον, μαζί με τον δίδυμο αδερφό της, Αλέξανδρο, τους είχαμε δει ξανά σε μία από τις σπάνιες κοινές, οικογενειακές εμφανίσεις τους, μαζί με τον Κώστα Καραμανλή, τον Μάρτιο του 2024, στις σουίτες της Opap Αrena

Από την αποφοίτηση των δίδυμων τρία χρόνια πριν.

Την Αλίκη Καραμανλή, 22 ετών πλέον, μαζί με τον δίδυμο αδερφό της, Αλέξανδρο, τους είχαμε δει ξανά σε μία από τις σπάνιες κοινές, οικογενειακές εμφανίσεις τους, μαζί με τον Κώστα Καραμανλή, τον Μάρτιο του 2024, στις σουίτες της Opap Αrena, να παρακολουθεί τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στο Καζακστάν για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Στις φωτογραφίες εκείνης της ημέρας τόσο ο πρώην Πρωθυπουργός όσο και τα παιδιά του φαίνονταν ιδιαίτερα χαρούμενοι παρακολουθώντας τον αγώνα που κατέληξε σε θρίαμβο για την Εθνική Ελλάδος, με 5-0 εναντίον του Καζακστάν.

Από τις αρχές του Ιουλίου 2024 η Αλίκη Καραμανλή έχει ενταχθεί στο τμήμα μάρκετινγκ σε ξενοδοχείου της Μυκόνου

Ο 22χρονος γιος του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη, ο Αλέξανδρος είναι ηθοποιός και στις αρχές του 2-24 ανέβασε με τη δίδυμη αδερφή του την παράσταση «Μια κυρία ατυχήσασα».

Λίγους μήνες αργότερα, σε βίντεο που δημοσίευσε η Σήλια Κριθαριώτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο Αλέξανδρος δεν έχει ταλέντο μόνο στην υποκριτική. Στο σύντομο κλιπ, ο Αλέξανδρος Καραμανλής φαίνεται σε ένα πάρτι γενεθλίων να ερμηνεύει το τραγούδι του Στράτου Διονυσίου, «Της γυναίκας η καρδιά».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 03 Αυγούστου 2024