Γράφει ο Ρόμπερτ Τζόμπσον: «Είναι κατανοητό ότι όταν η Μέγκαν και ο Χάρι είχαν περάσει για ποτό από το διαμέρισμα του Γουίλιαμ και της Κέιτ, όταν ακόμα ζούσαν στο Nottingham Cottage απέναντι, η Μέγκαν είχε «μείνει άναυδη» από τη διαφορά μεταξύ των αδελφών».

Η έκπληξη της Μέγκαν

«Δεν λέω ότι η Μέγκαν ζήλεψε, αλλά είχε μείνει πραγματικά έκπληκτη με το πόσο πολυτελώς ζούσε ο αδελφός του Χάρι σε σύγκριση με τον τρόπο που ζούσαν εκείνοι», ανέφερε μια πηγή με γνώση των όσων συνέβησαν.

Ήταν πιθανότατα η αρχή όλων των εντάσεων μεταξύ των δύο ζευγαριών

Η βιογραφία εστιάζει στη συνέχει στις διαφορές μεταξύ του «Διαδόχου» και της «Ρεζέρβας», υποστηρίζοντας ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απαγόρευσε στην Μέγκαν Μαρκλ να φορέσει κοσμήματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα στον γάμο της, αν και στην Κέιτ Μίντλετον είχε επιτραπεί στον δικό της γάμο το 2011.

«Η Μέγκαν αντιλαμβανόταν ότι ο Γουίλιαμ ήταν πάνω από τον σύζυγό της στη βασιλική ιεραρχία ως διάδοχος του θρόνου, αλλά πίστευε ότι ο Χάρι ήταν επίσης βασιλικός πρίγκιπας, άρα του άξιζαν περισσότερα υλικά προνόμια», υποστήριξε ο Τζόμπσον και συμπληρώνει «Την ενόχλησε αυτή η ανισότητα».

Το πολυτελές σπίτι του ζεύγους Γουίλιαμ-Κέιτ

Το σπίτι στο παλάτι των Γουίλιαμ-Κέιτ εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους, έχει τέσσερα σαλόνια, το καθένα με τζάκι, τα υπνοδωμάτια, βοηθητικούς χώρους και play room. Το σπίτι διαθέτει τρεις κουζίνες και δωμάτιο προσωπικού εντός.

Σε σύγκριση με την πίσω αυλή του Nott Cott, η κατοικία έχει θέα σε έναν μεγάλο περιφραγμένο κήπο, ο οποίος είναι ιδιωτικός και ξεχωριστός από τους όμορφους χώρους που είναι ανοιχτοί στο κοινό.