Σάββατο 03 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν ήμουν καλά, ταλαιπωριόμουν ψυχικά»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν ήμουν καλά, ταλαιπωριόμουν ψυχικά»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε ανοιχτά για τα όσα την έκαναν να ζητήσει βοήθεια μέσω της ψυχοθεραπείας.

Για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και την έκανε να ζητήσει βοήθεια μέσω της ψυχοθεραπείας μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ κάνοντας για πρώτη φορά και κοινή φωτογράφηση με τους δύο ενήλικους πια γιους της και μίλησε για όλα.

«Δεν ήμουν καλά, ενώ δεν είχα αντικειμενικούς λόγους να μου συμβαίνει. Ταλαιπωριόμουν ψυχικά. Επίσης, ήμουν επαναλαμβανόμενα δέκτης συμπεριφορών που δεν μου άξιζαν. Αλλά τις δεχόμουν, τις δικαιολογούσα και έδινα πολλές ευκαιρίες» είπε για τους λόγους που την οδήγησαν στον ψυχολόγο και συνέχισε:

«Αγάπησα και σεβάστηκα περισσότερο τον εαυτό μου. Οπότε όσο αγαπάς και σέβεσαι περισσότερο τον εαυτό σου, τόσο λιγότερο δέχεσαι άλλους ανθρώπους να έρχονται και να το διαταράσσουν όλο αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Αν κάτι έχω μάθει μέσα στα χρόνια, τουλάχιστον είναι να μην επενδύω πια εκεί που βλέπω εξαρχής ότι το έδαφος είναι σαθρό. Το έμαθα «the hard way» [σ.σ. δύσκολα]».

«Δεν απολαμβάνω να είμαι μόνη μου»

Ενώ μίλησε ανοιχτά και για την προσωπική της ζωή. Όταν ρωτήθηκε ευθέως αν θα ήθελε μια σχέση, η ηθοποιός απάντησε πως απλά δεν προέκυψε.

«Δεν προέκυψε. Και εγώ δεν ήθελα και κάποιος ήθελε, και κάποιος δεν ήθελε και εγώ ήθελα. Δεν απολαμβάνω να είμαι μόνη μου, από την άλλη έχω μάθει πολύ σε αυτά τα χρόνια πόσο σπουδαίο είναι. Πολλοί άνθρωποι κάνουν ή παραμένουν σε σχέσεις επειδή δεν τους αρέσει η μοναξιά. Δεν έχω αυτή την ανάγκη και με ανακουφίζει. Περνάω καλά, είμαι χαρούμενη στην καθημερινότητά μου, αν έρθει και ένας σύντροφος να το ενισχύσει αυτό, θα είναι τέλειο. Αλλά μόνο να το ενισχύσει. Και αυτό δεν είναι πάρα πολύ απλό. Γενικότερα, η σύνδεση των ανθρώπων δεν είναι κάτι εύκολο. Σημασία έχει το ταίριασμα».

Όσο για το αν θα ήθελε να είναι ερωτευμένη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου απάντησε «και ποιος δεν θα το ήθελε; Εντάξει, έχω φάει απογοητεύσεις αλλά δεν παραιτούμαι. Δεν έχω χάσει την ελπίδα μου στον έρωτα και στην αγάπη. Απλά έχω βγάλει από την εξίσωση την αφέλεια που είχα να εμπιστεύομαι λόγια όταν δεν ακολουθούνται από πράξεις».

Sports in

Καραλής: «Ξέρω ότι μπορώ να κάνω κάτι πολύ καλό»

Ο Εμμανουήλ Καραλής τόνισε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την πρόκρισή του στον τελικό του επί κοντώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 03 Αυγούστου 2024