Σάββατο 03 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Παραμένει στο νοσοκομείο ο γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ – «Είναι απερίσκεπτος»

Παραμένει στο νοσοκομείο ο γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ – «Είναι απερίσκεπτος»

Ο γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ παραμένει στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο που είχε στο Λος Άντζελες. Δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε ατύχημα στον δρόμο χωρίς να φορά το κράνος του.

Ο γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Pax Jolie-Pitt, παραμένει στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο που είχε με ηλεκτρικό ποδήλατο που άφησε τους αυτόπτες μάρτυρες να φοβούνται ότι δεν επέζησε σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο Page Six.

Το ατύχημα είναι απλώς το τελευταίο περιστατικό που πυροδότησε φόβους για τον 20χρονο Pax. Σύμφωνα με πηγές, ο Pax έχει γίνει όλο και πιο προβληματικός, ωθώντας τη μητέρα του Αντζελίνα Τζολί να αναζητήσει βοήθεια για αυτόν.

Ο Pax, που δεν φορούσε κράνος, χτύπησε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου που σταμάτησε σε διασταύρωση στη λεωφόρο Los Feliz στο Λος Άντζελες. Η 49χρονη Αντζελίνα Τζολί ήταν στο πλευρό του αυτή την εβδομάδα.

Ο Pax ήταν κρύος και ανέκτησε τις αισθήσεις του μόνο όταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες. Οι αυτόπτες μάρτυρες σκέφτηκαν το χειρότερο, ενώ οι γιατροί πίστευαν ότι μπορεί να είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία σύμφωνα με το TMZ.

Η Αντζελίνα Τζολί κάνει ό,τι μπορεί να τον βοηθήσει

To Page Six αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα πως ο Pax είχε πολλαπλά ατυχήματα με το ηλεκτρικό του ποδήλατο πριν από το ατύχημα της Δευτέρας και σχεδόν ποτέ δεν τον είδαν να φοράει κράνος.

«Οι φίλοι του ανησυχούν για αυτόν. Είναι απερίσκεπτος. Ανησυχούν» αποκάλυψε ένας από τους γνώστες.

Μια άλλη πηγή ανέφερε ότι δεν είναι μόνο τα ποδήλατα με τα οποία έχει τρακάρει ο Pax, αλλά και με αυτοκίνητα.

«Είχε μια σειρά από τροχαία ατυχήματα. Δεν είναι καλό. Ο Pax είναι ένα προβληματικό παιδί και η Αντζελίνα Τζολί κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει» επισήμανε η πηγή που επικαλείται το Page Six.

Ο Pax υιοθετήθηκε από τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί από ένα ορφανοτροφείο στην πόλη Χο Τσι Μινχ στο Βιετνάμ όταν ήταν τριών ετών.

Η μητέρα του, μια γυναίκα με το όνομα Pham Thu Dung, έδινε μάχη με τον εθισμό στην ηρωίνη και φέρεται να τον εγκατέλειψε δύο ημέρες μετά τη γέννα.

Ο Pax είναι πολύ κοντά στην Αντζελίνα Τζολί όπως και τα πέντε αδέρφια του (Maddox, 23, Zahara, 19, Shiloh,18, Knox και Vivienne, 16).

Τα έξι παιδιά της Αντζελίνα Τζολί δεν έχουν πλέον καμία σχέση με τον Μπραντ Πιτ. Όλα τα παιδιά έλαβαν κατ’ οίκον εκπαίδευση, με ορισμένους να αναφέρουν ότι αυτός είναι ο κύριος λόγος για τις διαταραγμένες σχέσεις με τον πατέρα τους.

«Η Αντζελίνα Τζολί τους είχε καθηγητές στο σπίτι. Τα είχε κοντά της και αυτός ήταν ένας τρόπος να τα αποξενώσει από τον Μπραντ Πιτ» σημείωσε πηγή προσκείμενη στην πλευρά του ηθοποιού.

Sports in

Ξέσπασμα Ντούσκου: «Με έχουν στενοχωρήσει κάποια πράγματα, κοιμήθηκα τρεις ώρες το βράδυ πριν τον τελικό»

Ο Στέφανος Ντούσκος μετά την έκτη θέση που κατέλαβε στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών στην κωπηλασία ξέσπασε κατά της Ομοσπονδίας και του προπονητή για τον τρόπο διαχείρισης κάποιων αθλητών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 03 Αυγούστου 2024