Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σπασμένο ώμο, με τη τη σύζυγό του Nicola Peltz να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του και να τον φροντίζει.

Ο μεγαλύτερος γιος της Βικτόρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Μπρούκλιν, ανακοίνωσε τη νοσηλεία του στα social media, αλλά διαβεβαίωσε τους ακόλουθούς του ότι είναι καλά με την υποστήριξη της γυναίκας του.

«Έσπασα τον ώμο μου, αλλά έχω τη Nicola Peltz να με φροντίζει. Σε αγαπώ μωρό μου» ήταν το μήνυμα που συνόδευε μια φωτογραφία του από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

View this post on Instagram

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Οι θαυμαστές του δεν άργησαν να του ευχηθούν γρήγορα περαστικά, με τους χρήστες να αφήνουν σχόλια υποστήριξης στον Μπρούκλιν Μπέκαμ.

Ο εντυπωσιακός γάμος του Μπρούκλιν Μπέκαμ με τη Nicola Peltz

Η Nicola Peltz και ο Μπρούκλιν Μπέκαμ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Απρίλιο του 2022, έχοντας αρραβωνιαστεί μόλις έξι μήνες μετά τη σχέση τους.

Το ζευγάρι συνδέθηκε αρχικά το 2019, με τον Μπρούκλιν Μπέκαμ να της κάνει πρόταση γάμου τον Ιούλιο του 2022 αφού το ζευγάρι μπήκε σε καραντίνα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid.

Είπαν το «i do» στο μεγάλο οικογενειακό σπίτι της Nicola στο Palm Beach της Φλόριντα, έχοντας στο πλευρό τους τα μέλη της οικογένειάς τους.

Η γαμήλια τελετή εκτιμάται ότι κόστισε περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια, με τρεις διοργανωτές γάμου να προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι οι 500 καλεσμένοι τους θα περάσουν καλά.

Αλλά τα πράγματα δεν εκτυλίχθηκαν σαν παραμύθι, καθώς ο 81χρονος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας πατέρας της Nicola, Nelson Peltz, υπέβαλε μήνυση εναντίον ενός εκ των διοργανωτών γάμου, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε να επιστρέψει μια εγγύηση 159.000 δολαρίων αφού αποφάσισαν να εγκαταλείψει τη δουλειά εννιά ημέρες μετά την έναρξη της συνεργασίας τους.