Σάββατο 03 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
O Henrik Christiansen είναι ολυμπιονίκης κολυμβητής και απλά δεν μπορεί να σταματήσει να τρώει muffins

O Henrik Christiansen είναι ολυμπιονίκης κολυμβητής και απλά δεν μπορεί να σταματήσει να τρώει muffins

Φαίνεται πως ο ολυμπιονίκης έχει βρει το νόημα της παρουσίας του στο Παρίσι

Ο νορβηγός κολυμβητής Henrik Christiansen έχει προκαλέσει αίσθηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και όχι μόνο λόγω των επιδόσεών του στην πισίνα.

Ο τρεις φορές ολυμπιονίκης, ο οποίος αγωνίζεται στα 800μ. και 1500μ. ελεύθερο των ανδρών, έχει αναρτήσει μια σειρά από ξεκαρδιστικά TikToks σχετικά με το αγαπημένο του φαγητό στην καφετέρια του ολυμπιακού χωριού: τα muffins σοκολάτας.

«Κυριολεκτικά δεν μπορώ να σταματήσω»

Σε ένα από τα βίντεο, το οποίο έχει λάβει πάνω από 4,4 εκατομμύρια προβολές, ένας συμπαίκτης του, του λέει: «Νιώθω ότι είσαι εδώ μόνο για τα muffins σοκολάτας», πριν γυρίσει την κάμερα για να δείξει τον 27χρονο Christiansen να καταβροχθίζει λαίμαργα ένα από αυτά. «Τι;» απαντάει ο ίδιος.

@henrikchristians1 I don’t think you guys realize how good this stuff is #fyp #zipline #olympics #paris2024 #olympictiktok #olympicvillage #muffins @Mr.Nicho ♬ original sound – I think you should leave shop

«Κυριολεκτικά δεν μπορώ να σταματήσω»

Σε ένα άλλο βιντέακι, ο Christiansen φαίνεται να τρώει muffins από το συρτάρι του κομοδίνου δίπλα στο κρεβάτι του με τη μύτη του καλυμμένη με σοκολάτα.

@henrikchristians1 Guys, I think I have a problem.. #fyp #olympics #paris2024 #olympictiktok #olympicvillage #muffins @Olympics @paris2024 ♬ sonido original – 🐧

Και σε ένα τρίτο βίντεο, λέει: «Ανακηρύσσω τον εαυτό μου ως τον ολυμπιακό άνθρωπο του muffin»

«Κυριολεκτικά δεν μπορώ να σταματήσω», πρόσθεσε στα σχόλια.

Δεν είναι ο μόνος

Ο κολυμβητής δεν είναι ο μόνος που αγαπάει το κεκάκι με την παχύρρευστη λιωμένη σοκολάτα εντός του και τα κομματάκια σοκολάτας στην κορυφή του.

Το PEOPLE μίλησε με τους Stephen Nedoroscik, Brody Malone και Asher Hong – μέλη της χάλκινης ομάδας γυμναστικής ανδρών των ΗΠΑ που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο – και δήλωσαν ότι τρέφουν την ίδια αγάπη με τον Christiansen για τη λιχουδιά.

@henrikchristians1 If he decides to expose me, then I will expose him aswell @MaestaJon #fyp #olympics #paris2024 #olympictiktok #olympicvillage #muffinman #cookieman ♬ oh my god bruh oh hell na man

Sports in

Σπουδαίο φιλικό για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Ρόμα

Ο Ολυμπιακός μια μέρα μετά το φιλικό με την Τερνάνα (0-4), αντιμετωπίζει τη Ρόμα σε ένα πολύ σημαντικό τεστ, όπου θα μετρήσει τις δυνάμεις του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 03 Αυγούστου 2024