Σάββατο 03 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Διδυμότειχο: Πώς κατάφερε η 32χρονη να ξεφύγει από τον εφιάλτη – Τον γνώρισε μέσω διαδικτύου

Διδυμότειχο: Πώς κατάφερε η 32χρονη να ξεφύγει από τον εφιάλτη – Τον γνώρισε μέσω διαδικτύου

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός 32χρονου άνδρα, έζησε μια γυναίκα στο Διδυμότειχο

Φρίκη έχει προκαλέσει το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Διδυμότειχο, όπου 32χρονος κρατούσε αιχμάλωτη τη σύντροφό του και τη βίαζε.

Ο κακοποιητής είχε προφυλακιστεί στο παρελθόν ξανά με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η γυναίκα βρήκε μετά από έναν μήνα καθημερινής κακοποίησης να σταθεί στα πόδια της και να βρει τη δύναμη να καταγγείλει τον 32χρονο.

Όπως φέρεται να είπε το θύμα στους αστυνομικούς, από τις 10 Ιουλίου έως και σήμερα, ο σύντροφός της, με τη χρήση σωματικής βίας την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι της, στερώντας με αυτόν τον τρόπο την ελευθερία της.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής για την παροχή πρώτων βοηθειών και περαιτέρω εξετάσεις. Η 32χρονη νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου, ενώ ο σύντροφός της αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου.

Γνωρίστηκαν από το διαδίκτυο

Η γυναίκα γνώρισε τον δράστη από το ίντερνετ. Η ίδια πήγε σε ένα κατάστημα στην πόλη, έβγαλε τα γυαλιά της και ένας ηλικιωμένος που την αντίκρισε μαύρη από ξύλο, ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία κατέφθασε. Τότε, εκείνη περιέγραψε το μαρτύριό της.

Η άτυχη γυναίκα κατήγγειλε τον σύντροφό της και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου από τους αστυνομικούς σε κακή κατάσταση, χτυπημένη και βιασμένη κατ’ επανάληψη.

Η 32χρονη είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με τους γιατρούς να είναι σοκαρισμένοι με τον γολγοθά πουθ τους περιέγραψε.

Έγινε αξονική, μαγνητική κι ευτυχώς δεν έχει εσωτερικά τραύματα. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική.

Εξαφανίστηκε ο 32χρονος

Οι αστυνομικοί πήγαν στην οικία που διέμενε ο 32χρονος σύντροφος της κοπέλας, όπου και την κρατούσε αιχμάλωτη, όμως δεν τον εντόπισαν.

Εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για παράνομη βία, βιασμό και ενδοοικογενειακή βία, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Sports in

Ξέσπασμα Ντούσκου: «Με έχουν στενοχωρήσει κάποια πράγματα, κοιμήθηκα τρεις ώρες το βράδυ πριν τον τελικό»

Ο Στέφανος Ντούσκος μετά την έκτη θέση που κατέλαβε στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών στην κωπηλασία ξέσπασε κατά της Ομοσπονδίας και του προπονητή για τον τρόπο διαχείρισης κάποιων αθλητών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 03 Αυγούστου 2024