Σάββατο 03 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ηράκλειο: Διασωλημένη σε κρίσιμη κατάσταση 16χρονη, μετά από τροχαίο με μηχανή

Ηράκλειο: Διασωλημένη σε κρίσιμη κατάσταση 16χρονη, μετά από τροχαίο με μηχανή

Η 16χρονη τραυματίστηκε όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε, και που οδηγούσε ένας 17χρονος φίλος της, έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα - Ελαφρύτερα τραυματίστηκε ο 17χρονος

Διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται μία 16χρονη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο το βράδυ της Παρασκευής (2/8), στην περιοχή Πατέλες στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην ΕΡΤ ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, η κατάσταση του κοριτσιού είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Το κορίτσι φέρει κακώσεις στο κεφάλι, όμως, δεν έχει τραυματιστεί σε άλλα σημεία του σώματός του, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το ανήλικο κορίτσι

Η 16χρονη τραυματίστηκε όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε, και που οδηγούσε ένας 17χρονος φίλος της, έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα. Ελαφρύτερα τραυματίστηκε ο 17χρονος.

Οι δύο ανήλικοι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο αρχικά, από όπου κρίθηκε σκόπιμη, λόγω των κακώσεων που φέρει στο κεφάλι, η μεταφορά και νοσηλεία της 16χρονης στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη φορούσε κράνος, κάτι που εκτιμάται ότι συνέβαλε στο να μην τραυματιστεί ακόμα πιο βαριά ή και θανάσιμα.

Οι επόμενες ώρες, πάντως, είναι κρίσιμες για το ανήλικο κορίτσι.

Να σημειωθεί ότι, μερικές ώρες νωρίτερα, ένα άλλο σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στο Ηράκλειο, με την εμπλοκή τριών οχημάτων.

Το ατύχημα συνέβη στα φανάρια, κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες, και σε αυτό ενεπλάκησαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα και ένα αγροτικό.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή και προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές και στα τρία οχήματα. Το ευτύχημα ήταν πως δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

Sports in

Στο πλευρό του Λευτέρη Πετρούνια η Εθνική ομάδα μπάσκετ

Εάν η εθνική προκριθεί στα προημιτελικά, οι διεθνείς ζήτησαν να πάνε στον τελικό του Λευτέρη Πετρούνια για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 03 Αυγούστου 2024