Σάββατο 03 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές της πόλης λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Θεσσαλονίκη: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές της πόλης λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Ειδικότερα απαγορεύεται η κυκλοφορία πεζών και κάθε είδους τροχοφόρων σε τμήματα του περιαστικού δάσους Θεσσαλονίκης (Σέιχ Σου)

Απαγορεύεται από αύριο, Κυριακή 4 Αυγούστου, στις 7.30 το πρωί, η κυκλοφορία στο Περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης, στις δασικές εκτάσεις Ωραιοκάστρου, Θέρμης και στο Δασόκτημα Πανοράματος, λόγω υψηλού κινδύνου εκδήλωσης δασικής πυρκαγιάς.

Σχετική απόφαση εξέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Κώστας Γιουτίκας, ενώ η απαγόρευση θα είναι σε ισχύ έως την Δευτέρα στις 7.30 το πρωί.

Σε επιφυλακή Πυροσβεστική και εθελοντές

Ειδικότερα, απαγορεύεται η κυκλοφορία πεζών και κάθε είδους τροχοφόρων στο τμήμα του περιαστικού δάσους Θεσσαλονίκης (Σέιχ Σου), που περικλείεται από την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, την επαρχιακή οδό Πεύκων – Ασβεστοχωρίου – Εξοχής και την επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Πανοράματος – Χορτιάτη, στη δασική έκταση Ωραιοκάστρου (Δασόκτημα Ωραιοκάστρου), στο Δασόκτημα Πανοράματος και στη δασική περιοχή Θέρμης (πλησίον του Περιβαλλοντικού Πάρκου και του Δασοκτήματος Ισενλί).

Για την εφαρμογή του μέτρου, η αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης αποδέχεται τον σχεδιασμό της διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, σε ό,τι αφορά τα σημεία ελέγχου και απαγόρευσης εισόδου.

Παράλληλα, οι εθελοντικές οργανώσεις, που συμμετέχουν στο σχεδιασμό και τις δράσεις για την επιτήρηση των δασών της Θεσσαλονίκης, καλούνται να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα με εντατικοποίηση των περιπολιών τους στους τομείς ευθύνης τους.

Sports in

Στο πλευρό του Λευτέρη Πετρούνια η Εθνική ομάδα μπάσκετ

Εάν η εθνική προκριθεί στα προημιτελικά, οι διεθνείς ζήτησαν να πάνε στον τελικό του Λευτέρη Πετρούνια για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 03 Αυγούστου 2024