Σάββατο 03 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Hello August! Τα χρώματα και σχέδια νυχιών που πρέπει να δοκιμάσετε

Hello August! Τα χρώματα και σχέδια νυχιών που πρέπει να δοκιμάσετε

Διανύστε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού με τέλειο μανικιούρ.

Ο Αύγουστος κατέφτασε και ήδη έχετε αρχίσει να οργανώνετε τις τελευταίες λεπτομέρειες για τις καλοκαιρινές διακοπές σας.

Η βαλίτσα είναι σχεδόν έτοιμη, τα σύνολα που θα πάρετε μαζί σας προγραμματισμένα, ενώ ήδη έχετε βρει και τα αξεσουάρ που θα τα ολοκληρώσουν και θα τα απογειώσουν. Τι γίνεται, όμως, με το αυγουστιάτικο mani που ακόμη είναι στον… αέρα;

Εμείς για να σας γλιτώσουμε χρόνο, συγκεντρώσαμε τα πιο hot χρώματα και σχέδια νυχιών, που μπορείτε να υιοθετήσετε αυτόν τον μήνα και να ενθουσιάσετε τους πάντες στο πέρασμά σας.

Ποιο θα διαλέξετε;

3D Floral

Τα τρισδιάστατα σχέδια στα νύχια είναι must, ενώ όταν συνδυάζονται με το φωτεινό λευκό χρώμα και τα φλοράλ σχέδια, τότε το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Δείξτε το παρακάτω nail design στη μανικιουρίστ σας και πετύχετε το πιο πρωτότυπο μανικιούρ του καλοκαιριού!

Το καρό του καλοκαιριού

Το καρό μπορεί να αποτελεί ένα κατεξοχήν χειμερινό print, αλλά το παρακάτω σχέδιο αποδεικνύει ότι μπορεί να σταθεί και το καλοκαίρι. Βάλτε στην εξίσωση και τις φωτεινές αποχρώσεις, όπως το λαχανί και το πορτοκαλί, και αμέσως θα πετύχετε το πιο καλοκαιρινό mani.

Μανικιούρ σαν κεχριμπάρι

Οι αποχρώσεις του κεχριμπαριού λειτουργούν εξίσου καλά για τον Αύγουστο όπως και για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα χρώμα που «φωνάζει» καλοκαίρι, αποπνέει ρομαντισμό και θυμίζει το καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα, τότε αυτό το μανικιούρ είναι ιδανικό για εσάς.

Πράσινο μάρμαρο

Το περίδοτο ή χρυσόλιθος (χρυσή πέτρα) είναι ο γενέθλιος λίθος του Αυγούστου. Το ανοιχτό πράσινο χρώμα του δείχνει τέλειο στα νύχια, ειδικά όταν συνδυάζεται με το εφέ του μαρμάρου. Εάν θέλετε ένα ξεχωριστό μανικιούρ για τον Αύγουστο, δοκιμάστε το χωρίς δεύτερη σκέψη.

Metallic nails

Τα μεταλλικά φινιρίσματα είναι μεγάλο trend και δείχνουν τέλεια πάνω σε κάθε απόχρωση που θα επιλέξετε για το μανικιούρ σας. Για τον Αύγουστο, διαλέξτε ένα ζωηρό ροζ ή μωβ χρώμα και προσθέστε από πάνω του την ειδική σκόνη για να πάρετε αυτό το metallic εφέ.

Aperol Spritz

Το Aperol Spritz είναι, αναμφίβολα, το απεριτίφ του καλοκαιριού. Πώς θα σας φαινόταν εάν το μεταφέρατε και στα νύχια σας; Φέτος το καλοκαίρι, δοκιμάστε ένα αλλιώτικο mani με πορτοκαλί τόνους και 3D σχέδια, για να εντυπωσιάσετε τους πάντες.

Butter yellow

Είμαστε σίγουρες πως έχετε δει πολλά butter yellow μανικιούρ τους τελευταίους μήνες στις ροές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν δε δοκιμάσατε το χρώμα μέχρι τώρα, ήρθε η ώρα να το κάνετε. Το βουτυρένιο αυτό κίτρινο θα αναδείξει το μαύρισμά σας και θα σας χαρίσει ένα κομψότατο καλοκαιρινό mani.

Πηγή: VITA

Sports in

Σπουδαίο φιλικό για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Ρόμα

Ο Ολυμπιακός μια μέρα μετά το φιλικό με την Τερνάνα (0-4), αντιμετωπίζει τη Ρόμα σε ένα πολύ σημαντικό τεστ, όπου θα μετρήσει τις δυνάμεις του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 03 Αυγούστου 2024