Σάββατο 03 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Νέα Σελήνη στις 4 Αυγούστου μαζί με ανάδρομο Ερμή – Δυσκολίες σε νέα ξεκινήματα και ερωτικό παρελθόν στο προσκήνιο

Νέα Σελήνη στις 4 Αυγούστου μαζί με ανάδρομο Ερμή – Δυσκολίες σε νέα ξεκινήματα και ερωτικό παρελθόν στο προσκήνιο

Ποιοι θα επηρεαστούν περισσότερο από τη Νέα Σελήνη στις 4 Αυγούστου.

Περίεργο είναι το αστρολογικό τοπίο που διαμορφώνεται για το επόμενο διάστημα, αφού μια Νέα Σελήνη είναι προ των πυλών, με έναν ανάδρομο Ερμή να κάνει την επιρροή του αισθητή και να διαρκεί ολόκληρο τον Αύγουστο. Το μότο των ημερών θα είναι «μερικά βήματα μπρος και μερικά βήματα πίσω».

Από τη μια η ανάγκη για νέα ξεκινήματα θα είναι πολύ έντονη, από την άλλη όμως ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει στασιμότητα και πιθανώς προβλήματα και πρόσωπα του παρελθόντος θα επιστρέψουν και πάλι. Στα καλά νέα ωστόσο, είναι πως εξίσου έντονη θα είναι και η επιρροή του Δία, μαζί με τον Άρη ο οποίος θέτει τις βάσεις για δημιουργικότητα και δράση.

Αρκετά από τα ζώδια οφείλουν να είναι έτοιμα για επιστροφές από το ερωτικό παρελθόν, και θα χρειαστεί να σκεφτούν καλά σε ποιον δίνουν δεύτερες ευκαιρίες.

Είναι προτιμότερο να πάρουμε οριστικές αποφάσεις από αρχές του επόμενου μήνα, δηλαδή του Σεπτέμβρη και μέχρι ώρας να προετοιμάζουμε το έδαφος για όλα όσα επιθυμούμε να πετύχουμε στην νέα σεζόν που ακολουθεί.

Ποιοι θα επηρεαστούν περισσότερο από τη Νέα Σελήνη στις 4 Αυγούστου:

Ταύροι

Πάντα μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου, επομένως είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε είναι φθαρμένο και να κάνετε μια καινούρια αρχή, αλλά χωρίς βιασύνη.

Αυτή η Σελήνη για εσάς τους Ταύρους θα φέρει εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, αλλά και τις σχέσεις σας.

Είναι ώρα να κάνετε τις απαραίτητες συζητήσεις χωρίς όμως να βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα, ενώ αν πρόκειται να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο, καλύτερα να το καθυστερήσετε για Σεπτέμβρη.

Προσπαθήστε να μην πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις και να ακούτε τους ανθρώπους που σας αγαπούν όταν προσπαθούν να σας βάλουν φρένο.

Να θυμάστε ότι αν τα νέα ξεκινήματά σας γίνουν με ανάδρομο Ερμή, μπορεί κάτι να τροποποιηθεί στη συνέχεια. Αυτός ο Αύγουστος δεν αποκλείεται να έχει και πολύ νοσταλγική διάθεση για εσάς τους Ταύρους, και πιθανώς να αναπολείτε και να σας λείπει ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

Λέοντες

Είστε οι πιο ευνοημένοι των ημερών και αυτή η Σελήνη θα έχει θετική επιρροή πάνω σας. Ο Δίας έρχεται να σας δώσει αισιοδοξία αλλά και καλές στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία περιμένατε να δείτε εδώ και καιρό.

Ωστόσο δεν θα είναι όλα γαλήνια, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με τις προθέσεις των άλλων. Βάλτε σε προτεραιότητα την επικοινωνία για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις που θα σας χαλάσουν την διάθεση ή θα χαλάσουν μερικά πλάνα σας.

Εστιάστε στα πράγματα που θέλετε να πετύχετε, κάντε την έρευνά σας και με προσεκτικά βήματα σχεδιάστε το μέλλον σας. Μην τα παρατάτε και προετοιμαστείτε για διάφορα ευτράπελα από τις 15 έως τις 29 Αυγούστου.

Όσοι Λέοντες δεν είστε δεσμευμένοι, δεν αποκλείεται να ζητήσετε ξανά επιβεβαίωση και παθιασμένες στιγμές με έναν πρώην σύντροφο.

Σκορπιοί

Πολύ μεταβατική είναι η συγκεκριμένη φάση για εσάς τους Σκορπιούς, ειδικά σε θέματα επαγγελματικών. Κάνετε μια νέα αρχή και αυτό σας προκαλεί αντιφατικά συναισθήματα.

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σας Άρη σάς προσφέρει την ενέργεια και τα κίνητρα που χρειάζεστε για να προβάλλετε τα επιτεύγματά σας και να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν.

Ωστόσο αυτό το διάστημα θα έχει γλυκόπικρη γεύση. Ίσως οι συμφωνίες που έχετε κάνει να σας απογοητεύσουν, και ίσως αναθεωρήσετε κάποιες επιλογές που κάνατε. Δώστε χρόνο όμως να περάσει ο Αύγουστος και τα ξανασκέφτεστε από τη νέα σεζόν.

Πέρα από τα επαγγελματικά όμως, το σίγουρο είναι πως τα συναισθήματά σας, και το μυαλό σας θα είναι εστιασμένα σε ένα πρόσωπο που πιθανότατα σας άγγιξε βαθιά συναισθηματικά, αλλά δεν υπάρχει πια στη ζωή σας.

Πηγή: GRACE

Sports in

Σπουδαίο φιλικό για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Ρόμα

Ο Ολυμπιακός μια μέρα μετά το φιλικό με την Τερνάνα (0-4), αντιμετωπίζει τη Ρόμα σε ένα πολύ σημαντικό τεστ, όπου θα μετρήσει τις δυνάμεις του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 03 Αυγούστου 2024