Σάββατο 03 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Γερουλάνος: Υπάρχει η βάση για να μπορέσει, και πάλι, το ΠΑΣΟΚ να μιλήσει στην κοινωνία

Γερουλάνος: Υπάρχει η βάση για να μπορέσει, και πάλι, το ΠΑΣΟΚ να μιλήσει στην κοινωνία

Περιοδεία στη Μακεδονία πραγματοποίησε ο Παύλος Γερουλάνος, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ στις 6 Οκτωβρίου

Περιοδεία στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία πραγματοποίησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος επισκέφθηκε τις πόλεις Πτολεμαΐδα, Έδεσσα, Σκύδρα και Γιαννιτσά, όπου και συνομίλησε με πολίτες και τοπικούς φορείς.

«Σχέδιο, διάλογος, λύσεις» είναι το τρίπτυχο των συναντήσεων Γερουλάνου με τους πολίτες, με τον υποψήφιο για την ηγεία του ΠΑΣΟΚ να παρουσιάζει το πολιτικό του σχέδιo «Αναγέννηση» για την παράταξη και την Ελλάδα, ενώ πολίτες έπαιρναν συχνά το λόγο κάνοντας διάλογο μαζί του για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

«Υπάρχει η βάση για να μπορέσει, και πάλι, το ΠΑΣΟΚ να μιλήσει στην κοινωνία», τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος, επισκεπτόμενος την Πτολεμαίδα, την πόλη που βιώνει την κρίση της «βίαιης απολιγνιτοποίησης». Όπως σημείωσε, κατά τη συνάντησή του με μέλη του Εργατικού Κέντρου, «η κυβέρνηση, αντί να εντάξει και την τοπική κοινωνία στην εκμετάλλευση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, έσπευσε να την παραδώσει στα χέρια λίγων».

Με τον βουλευτή Κοζάνης και πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Πάρι Κουκουλόπουλο

«Νέα αγροτική πολιτική με κίνητρα και εργαλεία στους παραγωγούς»

Στη συνέχεια, ο Παύλος Γερουλάνος συμμετείχε σε ανοιχτή συζήτηση με κατοίκους και φορείς στην Έδεσσα της Πέλλας. Στο επίκεντρο, η αλλαγή του διοικητικού και οικονομικού μοντέλου της χώρας, με τοπικά σχέδια ανάπτυξης «που δεν θα σχεδιάζονται από το Μαξίμου, αλλά από τους ανθρώπους που ζουν στην κάθε περιοχή και νοιάζονται για τον τόπο τους», όπως είπε.

Ο κ. Γερουλάνος συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Τσεπκεντζή, καθώς και με την Κατερίνα Ιγνατιάδου, Δήμαρχο Σκύδρας, που ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του.

«Νέα αγροτική πολιτική με κίνητρα και εργαλεία στους Έλληνες παραγωγούς για να ανταγωνιστούν τη διεθνή αγορά, στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, διαμόρφωση εθνικού σχεδίου για την Υγεία και την Παιδεία», ήταν οι προτεραιότητες που έθεσε ο Παύλος  Γερουλάνος, ο οποίος ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Μακεδονία με μία ακόμη ανοιχτή συνάντηση με πολίτες, στην πόλη των Γιαννιτσών.

Sports in

Καραλής: «Ξέρω ότι μπορώ να κάνω κάτι πολύ καλό»

Ο Εμμανουήλ Καραλής τόνισε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την πρόκρισή του στον τελικό του επί κοντώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 03 Αυγούστου 2024