Το μπαλάκι στον υπουργό Υγείας και αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη πέταξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στην αντιπαράθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες για τα οικονομικά των κομμάτων και για τα χρέη που έχουν προς τρίτους.

Μετά την αναφορά του κ. Γεωργιάδη ότι ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει διακοπές, ενώ οφείλει μισθούς στους εργαζόμενους των μέσων ενημέρωσης του κόμματος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία του απάντησε με τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας.

«Απλή μέθοδος των τριών»

«Επειδή δυσκολεύεται να κάνει ακόμα και μία (πολύ) απλή μέθοδο των τριών, ας βάλει ο κ. Γεωργιάδης κάποιον να προσπαθήσει να του εξηγήσει τις οφειλές της ΝΔ προς προμηθευτές και υπαλλήλους, όπως φαίνονται στον ισολογισμό της» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Κασσελάκη, οι οφειλές αυτές «υπερβαίνουν κατά πολύ αυτές του ΣΥΡΙΖΑ», με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να διατυπώνει τα δικά του ερωτήματα προς την Πειραιώς.

«Πώς με τέτοια χρέη, πώς με τέτοιες οφειλές η ΝΔ κάνει την ακριβότερη προεκλογική καμπάνια στην Ευρώπη; Πώς πλήρωνε τον Γκρίνμπεργκ; Πώς γέμισε προεκλογικά τα social media με διαφήμιση, την ώρα που εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαμε χρήματα ούτε για να κάνουμε χορηγούμενες τις κεντρικές μου ομιλίες;» σημειώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

«Το ερώτημα πηγαίνει πιο ψηλά, σε κάποιον που τουλάχιστον γνωρίζει την απλή μέθοδο των τριών: Στον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος εκούσια υπερδιπλασίασε τα χρέη της ΝΔ, τα εκτόξευσε στα 488 εκατ. ευρώ και φόρτωσε τους Έλληνες πολίτες με άλλα 52 εκατ. ευρώ μέσα σε ένα χρόνο, τα οποία ξοδεύει στην υγειά τους» προσθέτει ο κ. Κασσελάκης.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ολοκληρώνει την ανάρτησή του, η οποία συνοδεύεται και από ένα απόσπασμα του ισολογισμού της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας: «Κύριοι της ΝΔ, αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει μισό δισ. ευρώ δανεικά κι αγύριστα, οι εργαζόμενοί μας θα μπορούσαν να αμείβονται με μισθούς Γκρίνμπεργκ».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη: