Κυριακή 04 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Επιμένει με νέα ανάρτηση ο Κασσελάκης κατά του «Πρώτου Θέματος» – Σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ

Επιμένει με νέα ανάρτηση ο Κασσελάκης κατά του «Πρώτου Θέματος» – Σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον Παύλο Μαρινάκη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος επανήλθε με νέες αιχμές

Με μία ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος επιτέθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή δημοσιεύματα περί «αυθαίρετης πισίνας» στο σπίτι του στις Σπέτσες.

«Μιλάει για ‘πισίνα’ το πηγάδι διαπλοκής χωρίς πάτο», τονίζει χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου και προσθέτει: «η κυβέρνηση Μητσοτάκη έσπευσε, διά του εκπροσώπου της, του Παύλου Μαρινάκη, να υιοθετήσει ‘αμάσητο’ όλο το δήθεν ρεπορτάζ του ‘Πρώτου Θέματος’ για τη δήθεν ‘πισίνα Κασσελάκη’, για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του».

Όπως σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «οι επιθέσεις του Μαξίμου, διά των πληρωμένων πιστολιών του, είναι πλέον προβλέψιμες. Όσο περισσότερη λάσπη ρίχνουν στον ανεμιστήρα, τόσο προδίδουν τον πανικό τους. Μόνο που ο πανικός είναι κακός σύμβουλος».

Για να υπογραμμίσει πως «η συνεχιζόμενη απόπειρα συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών, με τελευταίο επεισόδιο την κυβερνητική παρωδία στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, μαζί με την προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, θα παρασύρουν στο βυθό και την κυβέρνηση και τους φίλους της στο επιχειρηματικό κι εκδοτικό κατεστημένο. Για κάθε ‘πισίνα’ που θα εφευρίσκουν, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα απαντάει με μια ακόμα απόδειξη της διαπλοκής τους».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει στην ανακοίνωσή του με ένα χαρακτηριστικό υστερόγραφο: «ΥΓ.: Καταντάει φαρσοκωμωδία να ζητάει η ΝΔ απαντήσεις, όταν η ίδια και ο πρόεδρός της δεν έχουν δώσει ποτέ καμία. Για εκείνα τα 39 ακίνητα του Κυριάκου Μητσοτάκη με το μισθό του βουλευτή, το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι, τα νεοαποκτηθέντα ακίνητα στο ‘απάτητο’ βουνό του Ζαγορίου και βέβαια τις ΜΗ δηλώσεις ‘πόθεν έσχες’ των τελευταίων δύο ετών, θα ψελλίσουν κάποτε μια λέξη;».

Μαρινάκης: Μερικές φορές είναι προτιμότερο να μην απαντάς καθόλου

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανήλθε σχολιάζοντας την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος απαντούσε στα περί «αυθαίρετης πισίνας».

«Μερικές φορές είναι προτιμότερο να μην απαντάς καθόλου από το να γράφεις ‘αναδείχθηκε και καλλωπίστηκε παλαιότερη δεξαμενή νερού’ για να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα», αναφέρει ο Παύλος Μαρινάκης.

Κασσελάκης: Αν έχουν το κότσια…

Παράλληλα, με νέα ανάρτηση ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει πως «το Πρώτο Θέμα των χαρισμένων δανείων και το site της Τράπεζας Αττικής, iefimerida, δεν τολμούν να βάλουν την πλήρη ανάρτησή μου στη ροή τους. Ούτε καν link, μήπως και κάποιοι αναγνώστες τους πατήσουν, διαβάσουν την ανάρτησή μου και δουν σε πλήρη διάσταση τι βρώμικο πολιτικο-οικονομικό παιχνίδι παίζεται σε βάρος ενός ολόκληρου λαού».

«Τους προκαλώ. Αν έχουν να κότσια, να δημοσιεύσουν το πλήρες κείμενο της ανάρτησής μου», γράφει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Το Πρώτο Θέμα των χαρισμένων δανείων και το site της Τράπεζας Αττικής, iefimerida, δεν τολμούν να βάλουν την πλήρη ανάρτησή μου στη ροή τους. Ούτε καν link, μήπως και κάποιοι αναγνώστες τους πατήσουν, διαβάσουν την ανάρτησή μου και δουν σε πλήρη διάσταση τι βρόμικο πολιτικο-οικονομικό παιχνίδι παίζεται σε βάρος ενός ολόκληρου λαού.

Τους προκαλώ. Αν έχουν να κότσια, να δημοσιεύσουν το πλήρες κείμενο της ανάρτησής μου.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Σημαντικό να δώσουμε στους νέους την ευκαιρία να παίξουν στο επίπεδο του Ολυμπιακού»

Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τη φιλική ισοπαλία του Ολυμπιακού με τη Ρόμα (1-1).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 04 Αυγούστου 2024