Σάββατο 03 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ραγδαίες εξελίξεις με Μπέρτανς: Πού ετοιμάζεται να υπογράψει ο Λετονός (vids)

Ραγδαίες εξελίξεις με Μπέρτανς: Πού ετοιμάζεται να υπογράψει ο Λετονός (vids)

Ο Ντάβις Μπέρτανς αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στο NBA στο οποίο βρίσκει συμβόλαια κυρίως ως συμπληρωματικός παικτης. Που είναι έτοιμος να υπογράψει ο Λετονός…

Ο Ντάβις Μπέρτανς που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και το NBA ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Σίξερς.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Λετονός σουτέρ που κυκλοφορούσε ελεύθερος στην αγορά εξέταζε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη και την Euroleague μετά από μια γεμάτη οκταετία στο NBA.

Όμως κάτι τέτοιο δεν ευοδώθηκε, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ που προκύπτουν από Ιταλία μεριά βρήκε ομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες, στις οποίες και θα παραμείνει για ένατη σεζόν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ» ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι, η ομάδα της Πενσυλβάνια θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον πρώην παίκτη των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Σάρλοτ Χόρνετς και αναζητά εδώ και αρκετό καιρό τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο 31χρονος γκαρντ/ φόργουορντ πραγματοποίησε 43 εμφανίσεις στο ΝΒΑ με τις «σφήκες» και τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, μετρώντας κατά μέσο όρο 6,7 πόντους και 1,4 ριμπάουντ σε 15,7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Sports in

Σπουδαίο φιλικό για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Ρόμα

Ο Ολυμπιακός μια μέρα μετά το φιλικό με την Τερνάνα (0-4), αντιμετωπίζει τη Ρόμα σε ένα πολύ σημαντικό τεστ, όπου θα μετρήσει τις δυνάμεις του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 03 Αυγούστου 2024