Πολύ σοβαρό πλήγμα για την ΑΕΚ!

Με την επιστροφή στην Αθήνα μετά τη ρεβάνς με την Ίντερ Εσκάλδες ο Γενς Γιόνσον υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί μερική ρήξη τένοντα στον αριστερό δικέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.

Πρόκειται για δεύτερο μεγάλο σοκ στις τάξεις των κιτρινόμαυρων μετά από εκείνο με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι που τέθηκε νοκ-άουτ για 2,5 μήνες λόγω κατάγματος.

Ο Ματίας Αλμέιδα χάνει έναν ποδοσφαιριστή που είχε βασικό ρόλο στα πλάνα του και ουσιαστικά μένει τώρα στη θέση «6» με τους Σιμάνσκι και Γαλανόπουλο.

Καταλαβαίνει κανείς φυσικά πως ο Γιόνσον θα μείνει εκτός λίστας για τα επόμενα ματς στην Ευρώπη και μένει να φανεί αν η ΑΕΚ θα κινηθεί για μεταγραφή στον άξονα. Στις αρχές του καλοκαιριού εξάλλου είχε κινηθεί για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά, φανερώνοντας την πρόθεσή της να ενισχυθεί στα χαφ.

Τελέστηκε το μνημόσυνο του Κατσούρη

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σήμερα τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση στον ναό της Αγίας Τριάδας, έξω από τον οποίο άφησε την τελευταία του πνοή.

Ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τον αδικοχαμένο φίλο της Ένωσης, το οποίο βρίσκεται στην αρχή της πεζογέφυρας που φέρει πλέον το όνομά του. Στο σημείο βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ για να τιμήσουν τον την μνήμη του Μιχάλη.

Εκεί βρέθηκε και ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος που ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Μιχάλης είναι σύμβολο για εμάς, για την ΑΕΚ. Δολοφονήθηκε κάτω από άνανδρες συνθήκες έξω από το Ναό μας. Αθάνατος!».