Σάββατο 03 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Άμπι: «Βελτιωνόμαστε και γινόμαστε πιο δυνατοί» (vid)

Άμπι: «Βελτιωνόμαστε και γινόμαστε πιο δυνατοί» (vid)

Ο Νέλσον Άμπι μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV μετά τη νίκη των Ερυθρόλευκων απέναντι στην Τερνάνα στο πρώτο φιλικό στην Ιταλία.

Ο Νέλσον Άμπι μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Τερνάνα με 4-0 στο χθεσινό φιλικό και αναφέρθηκε στην δουλειά που κάνουν εκείνος και οι συμπαίκτες του και την καλή αίσθηση που έχει για την ομάδα.

«Βελτιώνουμε την φυσική μας κατάσταση, γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί, γνωριζόμαστε μεταξύ μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βρετανός σέντερ μπακ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άμπι:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο οι συνθήκες ήταν δύσκολες, έκανε πάρα πολλή ζέστη. Έπρεπε να συνηθίσουμε τον καιρό. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε να κάνουμε αυτό ακριβώς που κάναμε στο πρώτο και τους τιμωρήσαμε βάζοντας τους τέσσερα γκολ.

Δεν δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο και χτίσαμε πάνω σ’αυτό. Δεν ήμασταν χαρούμενοι που δεν σκοράραμε, αλλά παραμείναμε στο παιχνίδι καθώς ήταν 0-0. Όταν δεν δέχεσαι γκολ, δεν χάνεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς.

Βελτιώνουμε την φυσική μας κατάσταση, γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί, γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Έχουμε κάποιους νέους παίκτες και χτίζουμε καλή ομάδα. Η αίσθηση που έχω για την ομάδα είναι πολύ καλή»

Δείτε τις δηλώσεις του:

Sports in

Καραλής: «Ξέρω ότι μπορώ να κάνω κάτι πολύ καλό»

Ο Εμμανουήλ Καραλής τόνισε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την πρόκρισή του στον τελικό του επί κοντώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 03 Αυγούστου 2024