Σάββατο 03 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Καραλής: «Ξέρω ότι μπορώ να κάνω κάτι πολύ καλό»

Καραλής: «Ξέρω ότι μπορώ να κάνω κάτι πολύ καλό»

Ο Εμμανουήλ Καραλής τόνισε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την πρόκρισή του στον τελικό του επί κοντώ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση στον προκριματικό του επί κοντώ και προκρίθηκε στον τελικό (Δευτέρα 5/8, 20:00 ώρα Ελλάδας) των Ολυμπιακών Αγώνων, που φιλοξενούνται στο Παρίσι.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την πρόκρισή του στον τελικό του επί κοντώ ενώ έστειλε μήνυμα πως όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής συνιστούν μία δεμένη οικογένεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έγινε η πρώτη δουλειά, περάσαμε στον τελικό. Εύκολα τρία αλματάκια. Βέβαια δεν ήταν εύκολο, ήταν πάρα πολύ δύσκολο διότι είχαμε πολλές εκπλήξεις, πολλή αναμονή. Ήταν πρωί, ο αέρας δεν ήταν τόσο καλός αλλά ευτυχώς κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και όλα καλά.

Ένιωθα καλά, είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είμαι ένας άνθρωπος που το ζω πάρα πολύ, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, είμαι ευλογημένος και ευτυχισμένος που είμαι εδώ, είναι η γιορτή του αθλητισμού. Οπότε όταν το χαίρομαι πραγματικά φαίνεται και στις επιδόσεις μου και στο χαμόγελό μου.

Ο επόμενος στόχος είναι να ξεκουραστώ τώρα λίγο, για μιάμιση ημέρα, να ετοιμαστούμε για τον τελικό. Είμαι καλά, το ξέρω ότι μπορώ να κάνω κάτι πολύ καλό, είμαι έτοιμος και ελπίζω να το χαρώ ακόμη περισσότερο τον τελικό για να δείτε όλοι ωραία πράγματα.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά της Εθνικής και συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές. Όλοι οι αθλητές που είμαστε εδώ είμαστε νικητές, ήταν πάρα πολύ δύσκολο για όλους τους αθλητές να έρθουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οπότε συγχαρητήρια στα 100+ άτομα που ήρθαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Νιώθουμε την ενέργεια του κόσμου, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, και στις επιτυχίες και στις όχι και τόσο καλές επιδόσεις. Είμαστε όλοι μία δεμένη οικογένεια».

Sports in

Ξέσπασμα Ντούσκου: «Με έχουν στενοχωρήσει κάποια πράγματα, κοιμήθηκα τρεις ώρες το βράδυ πριν τον τελικό»

Ο Στέφανος Ντούσκος μετά την έκτη θέση που κατέλαβε στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών στην κωπηλασία ξέσπασε κατά της Ομοσπονδίας και του προπονητή για τον τρόπο διαχείρισης κάποιων αθλητών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 03 Αυγούστου 2024