H Ιμάνι Κελίφ από την Αλγερία, η πυγμάχος που βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, κέρδισε τον αγώνα της απέναντι στη Λούκα Χαμόρι από την Ουγγαρία, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του μποξ γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πράγμα που της εξασφαλίζει μετάλλιο.

Σε έναν αγώνα τριών γύρων, η Ιμάνι Κελίφ κέρδισε ομόφωνα την αντίπαλό της από την Ουγγαρία, με το στάδιο να είναι κατάμεστο και να γιουχάρει τη Λούκα Χαμόρι από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο ρινγκ.

Σε έναν ιδιαίτερα φιλικό αγώνα μεταξύ των δύο αθλητριών, η Χαμόρι έδωσε το χέρι της στην Κελίφ και την αγκάλιασε, λέγοντάς της μπράβο για την πρόκριση στην επόμενη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ξέσπασε σε κλάματα

Σύμφωνα με την Telegraph, στην πρώτη της αντίδραση η Ιμάνι Κελίφ στράφηκε και ευχαρίστησε τον κόσμο του γηπέδου και στη συνέχεια, ξέσπασε σε κλάματα αφού απομακρύνθηκε από την ομάδα της.


Παρά το καλό κλίμα, η Χαμόρι, πριν από το ματς είχε δηλώσει πως δεν θεωρεί δίκαιο το ότι αγωνίζεται η Κελίφ.

Επόμενη αντίπαλος της Κελίφ η Ζανζάεμ Σουάναφενγκ. Οι δυο τους θα παλέψουν για το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο, ενώ οι δύο σημερινές ηττημένες θα παλέψουν για το χάλκινο.

Δείτε τον εντυπωσιακό αγώνα: