Η Ελλάδα κοντραρίστηκε με την Κροατία όμως πλήρωσε το κακό της φινάλε και ηττήθηκε με 14-13 από την αντίπαλό της.

Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας πως η «γαλανόλευκη» υστέρησε σε κάποιες λεπτομέρειες.

«Κόντρα στην Κροατία υστερήσαμε σε κάποιες λεπτομέρειες, έγιναν λάθη στο τρίτο οκτάλεπτο που μας στοίχισαν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Παπαναστασίου:

«Δεν μπορούμε να αναλύσουμε τώρα τον αγώνα, γιατί οι παλμοί είναι ακόμη υψηλοί. Έγιναν λάθη στο τρίτο οκτάλεπτο που μας στοίχισαν. Όλο το ματς ήταν δυνατό. Είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε την Κροατία. Δεν μπορώ να πω τι πήγε στραβά. Θα το δούμε στο βίντεο. Ήταν μια ήττα από μια καλή ομάδα. Ωστόσο, έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη παιχνίδι με την Ιταλία προκειμένου να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή θέση τον όμιλο. Ελπίζω να βελτιωθούμε στα κομμάτια που υστερήσαμε σήμερα.

Στην καλή μας ημέρα μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Κόντρα στην Κροατία υστερήσαμε σε κάποιες λεπτομέρειες. Αυτό θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε και παράλληλα να διατηρήσουμε τα καλά μας στοιχεία».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Εθνική μετά την ήττα από την Κροατία, έμεινε στους 8 βαθμούς, αλλά υποχώρησε στη 2η θέση, με τους Κροάτες να περνούν στην κορυφή με 9. Στην τελευταία αγωνιστική οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου θα αντιμετωπίσουν την Ιταλία, με την οποία ισοβαθμούν, με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.