Η Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 14-13 από την Κροατία, σημειώνοντας έτσι την πρώτη της ήττα στον όμιλο των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ για την εικόνα της «γαλανόλευκη, ανέφερε τα λάθη που πραγματοποίησαν οι Έλληνες διεθνείς, ενώ τόνισε ότι είναι κρίμα για τους ίδιους να μην παίρνουν τη νίκη μετά από μια καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Το παιχνίδι γύρισε στο τρίτο οκτάλεπτο, που ήμασταν κακοί. Δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Είχαμε την ευκαιρία να πλησιάσουμε ή να περάσουμε και μπροστά. Δεν παίξαμε άσχημα, έβγαλαν τρεις καλές άμυνες, βρήκανε γκολ. Αυτός που μας έκανε μεγάλη ζημιά ήταν ο Ρώσος παίκτης της Κροατίας, ο αριστερόχειρας, που πέτυχε μεγάλα σουτ. Κρίμα που δεν πήραμε κάτι. Παιδαριώδες λάθος θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιο σουτ. Νωρίτερα θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει πράγματα από αυτό. Είναι κρίμα να παίζουμε τόσο καλά και να μην παίρνουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Για το ματς με την Ιταλία: «Είμαστε προημιτελικά θα παίξουμε σίγουρα ένα χιαστί. Από τώρα σκεφτόμαστε να είμαστε έτοιμοι. Αυτά τα παιχνίδια σφυρηλατούν την ομάδα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αντίπαλο ή θέση. Παίζεται η πρωτιά του ομίλου με συνδυασμούς αποτελεσμάτων. Εμείς οφείλουμε να παίξομε για τη νίκη όχι μόνο για την πρωτιά, αλλά επειδή παίζουμε μόνο για την νίκη, αλλά και για να είμαστε έτοιμοι στον αγώνα του προημιτελικού».

Για τη συνέχεια: «Εμείς εδώ θα είμαστε δεν φεύγουμε»