Σάββατο 03 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές ΗΠΑ: Ο Τραμπ συμφώνησε σε ντιμπέιτ με τη Χάρις – Η πρώτη τηλεμαχία

Εκλογές ΗΠΑ: Ο Τραμπ συμφώνησε σε ντιμπέιτ με τη Χάρις – Η πρώτη τηλεμαχία

Φωτιά έχουν πάρει τα επιτελεία του Τραμπ και της Χάρις για τις επερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συμφώνησε με το δίκτυο Fox News να συμμετάσχει σε τηλεμαχία με την Δημοκρατική αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις στις 4 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ανάρτησή του στην πλατφόρμα του, το Truth Social αργά χθες (τοπική ώρα).

«Οι κανόνες θα είναι αντίστοιχοι με τους κανόνες του ντιμπέιτ μου με τον Κοιμισμένο Τζο, ο οποίος είχε φρικτή αντιμετώπιση από το κόμμα του, αλλά με πολυπληθές ακροατήριο», δήλωσε ο Τραμπ, αναφερόμενος στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος έκτοτε αποσύρθηκε από την εκστρατεία για την επανεκλογή του.

Η άρνηση Τραμπ για το ντιμπέιτ

Η ανάρτηση αποσύρθηκε και λίγα λεπτά αργότερα αντικαταστάθηκε με νέα, με τον Τραμπ να διαγράφει την πρότασή για «μεγάλη» εκδήλωση τύπου ‘Town Hall’ (σ.σ. εκδήλωση με κοινό που θέτει ερωτήσεις) την ίδια ημερομηνία εάν η Χάρις «δεν είναι πρόθυμη ή δεν είναι σε θέση να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ».

Η Χάρις είχε απαντήσει τον περασμένο μήνα ότι είναι «έτοιμη» όταν το Fox News πρότεινε προεδρικό ντιμπέιτ μεταξύ των δύο υποψηφίων στις 17 Σεπτεμβρίου.

Αφού ο Μπάιντεν αποσύρθηκε από την κούρσα για τις προεδρικές εκλογές στις 21 Ιουλίου και στήριξε τη Χάρις, ο Τραμπ δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει σε τηλεμαχία μαζί της διότι δεν είναι η επίσημη υποψήφια του κόμματός της.

Σφράγισε την υποψηφιότητά της η Χάρις

Ως απόδειξη για την έλλειψη στήριξης στο πρόσωπό της, ο Τραμπ πρόσθεσε ότι ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δεν είχε εκφραστεί υπέρ της υποψηφιότητάς της Χάρις. Ωστόσο ο Ομπάμα τάχθηκε στο πλευρό της μία ημέρα αργότερα, ενώ χθες η Χάρις έλαβε και επισήμως τον αναγκαίο αριθμό ψήφων από τους εκλέκτορες για να γίνει η υποψήφια του Δημοκρατικού κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Σπουδαίο φιλικό για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Ρόμα

Ο Ολυμπιακός μια μέρα μετά το φιλικό με την Τερνάνα (0-4), αντιμετωπίζει τη Ρόμα σε ένα πολύ σημαντικό τεστ, όπου θα μετρήσει τις δυνάμεις του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 03 Αυγούστου 2024