Η 45χρονη ηθοποιός βρέθηκε, μαζί με τον σύντροφό της Ντάνι Φουτζικάουα, τα τρία της παιδιά και μερικούς φίλους της, για λίγες ημέρες στη χώρα μας και δεν έκρυψε την αγάπη της για την Ελλάδα.

Ενθουσιασμένη με την Ελλάδα

Μάλιστα, στη λεζάντα των φωτογραφιών που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram η διάσημη ηθοποιός έγραψε μεταξύ άλλων:

«Απόλυτα ονειρεμένο! Όλοι όσοι με ακολουθούν θα γνωρίζουν ήδη πόσο πολύ αγαπώ την Ελλάδα. Δεν είχα μείνει ποτέ στην Αθήνα μέχρι τώρα για παραπάνω από ένα βράδυ…».

Οι πολυτελείς διακοπές με την οικογένεια και φίλους

Κάτι που τελικά έκανε φέτος διαμένοντας σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο του κέντρου που την εντυπωσίασε για τις ομορφιές, τις ανέσεις και τις υπηρεσίες του. Όπως αποκάλυψε επίσης επισκέφτηκε με την οικογένειά της και τον Παρθενώνα που ήταν τόσο για την ίδια όσο και για τον σύντροφό της στόχος.

Η Κέιτ Χάντσον έδειξε να περνάει υπέροχα, απόλαυσε τις βουτιές της στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, έκανε σπα στο ξενοδοχείο και φυσικά γεύτηκε τις αγαπημένες ελληνικές γεύσεις με την παρέα της.

Η 6χρονη Ράνι είναι το νεότερο μέλος της οικογένειά της και τον πρώτο της από τη σχέση της με τον Φουτζικάουα, ενώ έχει ακόμα δύο παιδιά από παλιότερες σχέσεις της – τον 20χρονο Ράιντερ και τον 13χρονο Μπινγκ.

View this post on Instagram

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)