Η Πάρις Χίλτον δημοσίευσε μερικές οικογενειακές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram, που μετρά 26,6 εκατ. ακολούθους. Η 43χρονη δημοσίευσε στιγμιότυπα, στα οποία ποζάρει με τον σύζυγό της, Κάρτερ Ριμ, και τα δύο παιδιά τους, τον Φοίνιξ και τη Λόντον.

Η dj μοιράστηκε μια ματιά από το καλοκαίρι της, στο οποίο ποζάρει μπροστά από τη θάλασσα, αλλά και πισίνες και γενικά όμορφα τοπία, έχοντας στην αγκαλιά τα παιδιά της.

Η Χίλτον και ο Ριμ υποδέχτηκαν τα παιδιά τους, μέσω παρένθετης μητέρας, τον Ιανουάριο και τον Νοέμβριο του 2023, αντίστοιχα.

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Όταν αποκάλυψε τον λόγο που διάλεξε να μην μείνει η ίδια έγκυος

Έπειτα από την απόκτηση των δύο παιδιών της, μέσα παρένθετης μητέρας, η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε ότι ο λόγος που επέλεξε να μην μείνει η ίδια έγκυος, σχετίζεται με την σεξουαλική κακοποίηση που κατήγγειλε ότι υπέστη στο παρελθόν.

Η “χρυσή” κληρονόμος είχε συγκλονίσει το 2020, όταν εξομολογήθηκε πως υπέστη ψυχολογική και σωματική κακοποίηση, ενώ βρισκόταν στο οικοτροφείο Provo Canyon στη Γιούτα, όπου την είχαν στείλει οι γονείς της.

Μάλιστα, το 2021, η Πάρις Χίλτον είχε καταθέσει τη μαρτυρία της, για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν έφηβη, σε Ειδική Επιτροπή της Πολιτειακής Βουλής στη Γιούτα κατά τη συζήτηση σχεδίου νόμου για την προστασία των παιδιών από την κακοποίηση.