Δευτέρα 05 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ιλόνα Μάχερ: Ολυμπιονίκης τρώει ένα γιγαντιαίο κρουασάν ενώ φοράει το μετάλλιο της και γίνεται viral

Ιλόνα Μάχερ: Ολυμπιονίκης τρώει ένα γιγαντιαίο κρουασάν ενώ φοράει το μετάλλιο της και γίνεται viral

Η παίκτρια του γυναικείου ράγκμπι της Team USA, Ιλόνα Μάχερ, μοιράστηκε το βίντεο στο TikTok στις 3 Αυγούστου για τους περισσότερους από 2 εκατομμύρια ακολούθους της.

Η Ολυμπιονίκης Ιλόνα Μάχερ ξέρει πώς να διασκεδάζει στο Παρίσι.

Το βίντεο με το γιγαντιαίο κρουασάν της Μάχερ είναι το πιο πρόσφατο περιεχόμενο με επίκεντρο το φαγητό των Ολυμπιακών Αγώνων που γίνεται viral στο TikTok, μετά τα βίντεο του «Olympic Muffin Man», Χένρικ Κρίστιανσεν, για τα σοκολατένια μάφινς του Ολυμπιακού Χωριού

Το Σάββατο, 3 Αυγούστου, η 27χρονη παίκτρια ράγκμπι γυναικών της Team USA και viral αθλήτρια του TikTok, αφιέρωσε λίγο χρόνο από το πρόγραμμα των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων για να δοκιμάσει μια από τις τοπικές λιχουδιές: ένα τεράστιο κρουασάν.

@ilonamaher When in Paris@Olympics @paris2024 ♬ original sound – Ilona Maher

«Ένα ελαφρύ σνακ»

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok της, το οποίο έχει περισσότερους από 2 εκατομμύρια followers, η Μάχερ καθόταν σε ένα εξωτερικό τραπέζι φορώντας ένα μπλουζάκι της Team USA και το χάλκινο Ολυμπιακό της μετάλλιο, καθώς κρατούσε το γαλλικό κέρασμα στα δύο της χέρια

«Ένα ελαφρύ σνακ», έγραψε πάνω στο βίντεο, το οποίο την έδειχνε να δαγκώνει μια μεγάλη μπουκιά από τη γωνία του κρουασάν.

«Απλά μια μικρή απόλαυση. Απλά κάτι για να με ξεσηκώσει», είπε στο βίντεο.

Η Μάχερ συνέβαλε στο να κερδίσει η ομάδα ράγκμπι των ΗΠΑ το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που η ομάδα κερδίζει ολυμπιακό μετάλλιο. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021, ο Μάχερ ήταν μέλος της ομάδας που τερμάτισε στην 6η θέση.

Το βίντεο με το γιγαντιαίο κρουασάν της Μάχερ είναι το πιο πρόσφατο περιεχόμενο με επίκεντρο το φαγητό των Ολυμπιακών Αγώνων που γίνεται viral στο TikTok, μετά τα βίντεο του «Olympic Muffin Man», Χένρικ Κρίστιανσεν, για τα σοκολατένια μάφινς του Ολυμπιακού Χωριού, καθώς και ένα βίντεο με τον Σνουπ Ντογκ και το Κούκι Μόνστερ να εκπλήσσουν τη Μάρθα Στιούαρτ με μια τούρτα από μακαρόν για τα 83α γενέθλιά της.

Body shaming

H Μάχερ δεν είναι μονάχα σπουδαία αθλήτρια αλλά και ένθερμη υποστηρίκτρια του body positivity. Η ολυμπιονίκης πρόσφατα έγινε viral, αφού απάντησε σε ένα σχόλιο που έθιγε το σώμα της σε ένα από τα βίντεό της στο TikTok. Το σχόλιο έγραφε: «Στοιχηματίζω ότι αυτό το άτομο έχει δείκτη μάζας σώματος 30%», αναφερόμενο στο σώμα της Μάχερ.

«Γεια σας ευχαριστώ για αυτό το σχόλιο, νομίζω ότι προσπαθούσατε να με κοροιδέψετε, αλλά αυτό είναι στην πραγματικότητα αλήθεια. Έχω πράγματι ΔΜΣ [δείκτης μάζας σώματος] 30. Λοιπόν, 29,3 για να είμαι πιο ακριβής. Θεωρούμαι υπέρβαρη σε όλη μου τη ζωή», εξήγησε η Μάχερ. Μοιράστηκε επίσης ότι ενώ είναι 1,80 μ. και ζυγίζει 200 κιλά, γνωρίζει ότι ο δείκτης μάζας σώματος «δεν είναι πραγματικά χρήσιμος», ειδικά για τους αθλητές.

«Συζήτησα με τον διαιτολόγο μου, επειδή βασίζομαι σε γεγονότα και όχι σε αυτό εδώ [δείχνει το κεφάλι της] όπως εσείς. Και μιλήσαμε για τον δείκτη μάζας σώματος», εξήγησε. «Ο δείκτης μάζας σώματος δεν σου λέει πολλά. Σας λέει απλώς ποιο είναι το ύψος και το βάρος σας [είναι] και τι ισοδυναμεί με αυτό».

«Και [ο] ΔΜΣ μου δεν σας δείχνει πραγματικά τι θα μπορούσα να κάνω. Δεν σας λέει τι κάνω στο γήπεδο [ή] πόσο γυμνασμένη είμαι. Είναι απλώς δύο αριθμοί που συνδυάζονται. Δεν σου λέει πόσους μυς έχω ή κάτι τέτοιο. Οπότε ναι, έχω ΔΜΣ 30. Θεωρούμαι υπέρβαρη. Αλλά δυστυχώς, εγώ θα πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες – και εσύ όχι».

@ilonamaherAs long as haters keep saying dumb stuff, I’m gonna keep clapping back♬ original sound – Ilona Maher

*Με πληροφορίες από: People | Prevention

Sports in

Χρυσό και… σύνταξη για τον Τζόκοβιτς (vid)

Η Σερβία συγκαταλέγεται στις πιο γενναιόδωρες χώρες και μόνο δύο χώρες δίνουν περισσότερα για το Ολυμπιακό χρυσό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 05 Αυγούστου 2024