Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 32χρονης στο Διδυμότειχο, η οποία μαρτύρησε επί μέρες στα χέρια του κακοποιητή της προτού καταφέρει να ξεφύγει και να τον καταγγείλει στην Αστυνομία.

Βιασμό κατά φύση, παρά φύση καθώς και χτυπήματα με ξύλο σε όλο το σώμα της 32χρονης έδειξε το ιατροδικαστικό πόρισμα

Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, με βάση την οποία η νεαρή γυναίκα έχει υποστεί βιασμό κατ’ εξακολούθηση κατά φύση και παρά φύση, ενώ φαίνεται να έχει δεχτεί χτυπήματα και με ξύλο.

Ενδεικτικό της αγριότητας του 35χρονου δράστη, όπως αναφέρει το thesstoday.gr, είναι τα εκτεταμένα τραύματα του θύματος. Η γυναίκα φέρει μεγάλα αιματώματα και εκχυμώσεις κυριολεκτικά σε όλο της το σώμα.

Η 32χρονη, η οποία γνωρίστηκε με τον 35χρονο στο διαδίκτυο, βίωνε μαζί του ένα πραγματικό μαρτύριο επί 22 μέρες. Την κρατούσε φυλακισμένη, την χτυπούσε, τη βίαζε και φρόντιζε όταν την έβγαζε… βόλτα εκείνη να φοράει γυαλιά ηλίου για να μη φαίνονται οι μώλωπες.

Εκείνος ήταν γνώριμος των αστυνομικών Αρχών καθώς έχει απασχολήσει την Αστυνομία για περιστατικά κακοποίησης γυναικών. Μάλιστα είχε προφυλακιστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Πώς ξέφυγε από τα χέρια του

Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει την ώρα που βρισκόταν έξω μαζί με τον κακοποιητή της και διέφυγε της προσοχής του. Άρχισε να τρέχει και βρήκε καταφύγιο σε κατάστημα εστίασης. Εκεί ζήτησε βοήθεια από τους θαμώνες, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία.

Βλέποντας τους αστυνομικούς ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Μόλις οι αστυνομικοί είδαν τα σημάδια στο σώμα της 32χρονης, την μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμότειχου μαζί τα παιδιά της.

Το θύμα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν μπορεί να αποκτήσει την εφαρμογή panic button, καθώς δεν έχει κινητό και δεν έχει και χρήματα για να αγοράσει.

Η γυναίκα κατάγεται από την Καβάλα και έχει αποκτήσει 5 παιδιά από άλλον σύντροφο. Πριν από ένα μήνα γνώρισε μέσω διαδικτύου τον 35χρονο κατηγορούμενο και συμφώνησε να συναντηθούν από κοντά.

Άφησε τα παιδιά της στην Καβάλα και έφτασε στο Διδυμότειχο με λεωφορείο για να τον γνωρίσει.

Από το καφέ όπου συναντηθήκαν ο δράστης κατάφερε να την πείσει πως είναι ο άνθρωπός της και να την οδηγήσει στο σπίτι του, όπου την φυλάκισε και άρχισε να την κακοποιεί.

Μετά τη σημερινή εξέταση από τον ιατροδικαστή, η 32χρονη γυναίκα έλαβε εξιτήριο και μεταφέρθηκε σε δομή κακοποιημένων γυναικών, ενώ ο 35χρονος αναζητείται.

Εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για παράνομη βία, βιασμό και ενδοοικογενειακή βία, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.