Βίωνε τον εφιάλτη, καθημερινά για ένα 22 μέρες, η 32χρονη γυναίκα, την οποία ο σύντροφός της κρατούσε φυλακισμένη στο Διδυμότειχο, τη χτυπούσε και τη βίαζε.

Η 32χρονη, μητέρα 5 παιδιών κατάφερε να ξεφύγει. Με εμφανή τραύματα στο πρόσωπο, στο σώμα και τα χέρια κατάφερε να φτάσει στο αστυνομικό τμήμα και να καταγγείλει το μαρτύριο που βίωσε.

Ο κακοποιητής είχε προφυλακιστεί στο παρελθόν ξανά με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Την Παρασκευή, η 32χρονη γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου ότι ο 35χρονος σύντροφός της την κρατούσε χωρίς τη θέλησή της στο σπίτι του, όπου τη χτυπούσε και τη βίαζε.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η γυναίκα οι αρρωστημένες πράξεις του 32χρονου ξεκίνησαν στις 10 Ιουλίου και συνεχίστηκαν μέχρι λίγες ώρες προτού η γυναίκα πει στους αστυνομικούς όσα βίωνε.

Πώς ξέφυγε

Συγκεκριμένα, η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει καθώς περπατούσε στο Διδυμότειχο με τον κακοποιητή.  Προκειμένου να μειώσει την αντίδρασή της, ο δράστης αποφάσισε να βγάλει τη γυναίκα μια βόλτα και αυτή ξέφυγε της προσοχής του. Άρχισε να τρέχει και βρήκε καταφύγιο σε κατάστημα εστίασης και ζήτησε βοήθεια από τους θαμώνες, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Βλέποντας τους αστυνομικούς ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Μόλις οι αστυνομικοί, είδαν τα σημάδια στο σώμα της και τη μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμότειχου, μαζί τα παιδιά της, όπου κρατούνται για φύλαξη.

Το θύμα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν μπορεί να αποκτήσει την εφαρμογή panic button, καθώς δεν έχει κινητό και δεν έχει και χρήματα για να αγοράσει, ενώ ο 35χρονος φέρεται να είχε προφυλακιστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Επίσης, τον Φεβρουάριο ο 35χρονος, είχε απασχολήσει την αστυνομία όταν είχε τραυματισθεί σοβαρά από συμπλοκή με συνομήλικο του για προσωπικές διάφορες ερωτικού περιεχομένου.

Η γνωριμία μέσω Ίντερνετ

Η γυναίκα κατάγεται από την Καβάλα και έχει αποκτήσει 5 παιδιά από άλλον σύντροφο. Πριν από ένα μήνα γνώρισε μέσω διαδικτύου τον 35χρονο κατηγορούμενο και συμφώνησε να συναντηθούν από κοντά. Άφησε τα παιδιά της στην Καβάλα και έφτασε στο Διδυμότειχο με λεωφορείο για να τον γνωρίσει από κοντά.

Από το καφέ όπου συναντηθήκαν ο δράστης κατάφερε να την πείσει πως είναι ο άνθρωπος της και να την οδηγήσει στο σπίτι του. Τότε, εκείνος τη φυλάκισε σπίτι του, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώ τη βίαζε και την κακοποιούσε.

Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ από την πρώτη στιγμή βρίσκονται δίπλα της ψυχολόγοι και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης προκειμένου να τη στηρίξουν.

Ο δράστης αναζητείται. Εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για παράνομη βία, βιασμό και ενδοοικογενειακή βία.