Κυριακή 04 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Καλαμάτα: Γολγοθάς η ζωή της 36χρονης που βίαζε κατ’ εξακολούθηση ο αδελφός της

Καλαμάτα: Γολγοθάς η ζωή της 36χρονης που βίαζε κατ’ εξακολούθηση ο αδελφός της

Ο 37χρονος καταδικάστηκε στο Αυτόφωρο για ψυχολογική βία - Σε χωριστή δικογραφία ο βιασμός που θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα

Μια κόλαση φέρεται να ζούσε η 36χρονη που κατήγγειλε τον ίδιο της τον αδελφό, με τον οποίο ζούσε στο κέντρο της Καλαμάτας, για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της.

Ο 37χρονος συνελήφθη δύο ώρες μετά την καταγγελία, ενώ το θύμα δήλωσε ότι επιθυμεί την ποινική του δίωξη

Για διάστημα τουλάχιστον 20 ημερών ο 37χρονος αδελφός της φέρεται να έβγαζε επάνω της όλα τα διεστραμμένα ένστικτά του ικανοποιώντας τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Μάλιστα, με τη χρήση ψυχολογικής βίας και ευθείες απειλές ο 37χρονος εξασφάλιζε ότι η αδελφή του δεν θα αποκάλυπτε τίποτα από τα όσα σιωπηλά υπέφερε στα χέρια του. Μέχρι που εκείνη βρήκε τη δύναμη να τον προειδοποιήσει ότι αν συνέχιζε να την βιάζει, εκείνη θα μιλούσε για όσα συνέβαιναν.

Εκείνος, χωρίς ίχνος ντροπής και ενοχών, την απείλησε ότι αν προχωρούσε σε καταγγελία θα την έδιωχνε από το σπίτι. Όμως, φοβούμενος προφανώς ότι η αδελφή του αργά ή γρήγορα θα απευθυνόταν στην Αστυνομία, την περασμένη Τρίτη 30 Ιουλίου την ανάγκασε να φύγει από το σπίτι όπου διέμεναν.

Ο άνδρας συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, ενώ εις βάρος του σχηματίζεται ξεχωριστή δικογραφία για βιασμό, η οποία θα διαβιβαστεί στις εισαγγελικές Αρχές.

Βρέθηκε σε παγκάκι

Το βράδυ της επόμενης ημέρας, η 36χρονη επικοινώνησε με τη γραμμή έκτακτης ανάγκης 112 και κατήγγειλε τον βιασμό της και την εκδίωξή της από το σπίτι. «Ήμουν μες στο σπίτι, φοβόμουν και δεν μπορούσα να βγω έξω για να κάνω την καταγγελία και όταν είπα ότι θα τον καταγγείλω με έδιωξε από το σπίτι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την «Ελευθερία» της Καλαμάτας, η 36χρονη μετά την καταγγελία της δήλωσε ότι επιθυμεί την ποινική δίωξη του αδερφού της, ενώ ενημερώθηκε για όλα τα δικαιώματα της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Δεν θέλησε να κάνει χρήση κουμπιού πανικού (panic button), αλλά ζήτησε τη μεταφορά της σε ασφαλή χώρο φιλοξενίας, όπως κι έγινε συνοδεία αστυνομικών.

Για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας, το δικαστήριο επέβαλε στον 37χρονο ποινή 6 μηνών για άσκηση ψυχολογικής βίας εις βάρος της αδελφής του και την απειλή για να μην καταγγείλει τις πράξεις. Αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει την αδερφή του στα 50 μέτρα.

Sports in

Ντε Ρόσι: «Υποφέραμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, μίλησε για το φιλικό με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι η ομάδα του υπέφερε ανά διαστήματα από τους ερυθρόλευκους

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 04 Αυγούστου 2024