Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην της αρέσει το κλασικό κόκκινο μανικιούρ. Είναι κομψό και διαχρονικό, ενώ ταιριάζει με κάθε στιλ και γούστο. Τελευταία, όμως, βλέπουμε μια άλλη τολμηρή απόχρωση να κυριαρχεί στις ροές μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους nail artists να εικάζουν πως θα αντικαταστήσει το κόκκινο και θα φέρει μια νέα πνοή στα καλοκαιρινά μας mani. Ο λόγος για το royal blue, το απίστευτο «βασιλικό» μπλε, που δε γίνετε να μη λατρέψετε.

Το έντονο μπλε χρώμα κάνει «ζωηρό» κάθε outfit που θα επιλέξετε φέτος το καλοκαίρι -και όχι μόνο-, ενώ παραπέμπει και στο μπλε της θάλασσας και του ουρανού. Ένα φωτεινό μπλε μανικιούρ είναι κομψό και φρέσκο, και παράλληλα «λάμπει» από μόνο του χωρίς να πρέπει να προσθέσετε πολλά επιπλέον στοιχεία στα νύχια σας για αν το αναδείξετε.

Το κλειδί για να υιοθετήσετε πλήρως αυτήν την τάση στα νύχια σας είναι να τη διατηρήσετε όσο το δυνατόν πιο απλή. Ενώ υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια που μπορείτε να υιοθετήσετε στο μανικιούρ σας σε συνδυασμό με ένα μπλε βερνίκι χρώμα, οι ειδικοί προτείνουν να μην το παρακάνετε. Παραμείνετε όσο πιο μίνιμαλ μπορείτε, για να αφήσετε το χρώμα να μιλήσει από μόνο του και να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής των άκρων σας. Επιλέξτε μια φωτεινή μπλε απόχρωση και προσθέστε την στα νύχια σας ή μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε ένα γαλλικό μανικιούρ με μπλε στη γραμμή αντί για λευκό.

Όσον αφορά το σχήμα και το μήκος των νυχιών, εδώ μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε -το μπλε θα δείχνει τέλειο με κάθε στιλ. Δοκιμάστε μάλιστα να συνδυάσετε τα κοσμήματα ή τα αξεσουάρ μαλλιών σας με τα νύχια σας για να πετύχετε ένα matchy-matchy αποτέλεσμα που θα τους μαγέψει όλους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pleasing (@pleasing)

Τα μπλε βερνίκια νυχιών που ξεχωρίσαμε:

Vernis Nail Polish with Gel Effect and Couture Color in 796 Denim, Dior

Nail Color – Βερνίκι νυχιών Gel-Like Υψηλής Απόδοσης στην απόχρωση 28, Mon Reve

Exclusive Nail Lacquer in 738 Bahama Blue, Erre Due

Nail Lacquer in Aruba Blue 92, Essie