Νέα σκληρή απάντηση έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, στα δημοσιεύματα του «Πρώτου Θέματος περί «αυθαίρετης πισίνας». Σε ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X, απευθύνεται για άλλη  μια φορά  στον εκδότη της εφημερίδας Τάσο Καραμήτσο. Τον αποκαλεί «εξαγορασμένο ιδιοκτήτη» και «πληρωμένο πιστόλι του Μαξίμου» και του θέτει ευθέως μια σειρά από ερωτήματα, καλώντας τον να απαντήσει: Σχετικά με τις υποκλοπές, το παράνομο λογισμικό παρακολούθησης Predator, τις σχέσεις του με τον επιχειρηματία Γιάννη Λαβράνο και αν λάμβανε από αυτον χρήματα, την διαδρομή και το «κούρεμα» των δανείων και το ιδιοκτησιακο καθεστώς του «Πρώτου Θέματος».

Προηγουμένως, κατηγορεί το Πρώτο Θέμα για επίμονη και εσκεμμένη προπαγάνδα, διασπορά ψευδών και «δολοφονία χαρακτήρα», μέσω αλλεπάλληλων δημοσιευμάτων, που διαστρέφουν την πραγματικότητα.

Κασσελάκης: «Θα είμαι εδώ και θα απαντώ»

Ακολουθεί η  ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Δείτε με πόση επιμονή και αλλεπάλληλα δημοσιεύματα η φράση «αναδείχθηκε και καλλωπίστηκε παλαιότερη δεξαμενή νερού, η οποία υπήρχε για δεκαετίες στον ίδιο ακριβώς χώρο (όπως και πηγάδι). Χωρίς να γίνει ΚΑΜΙΑ ΕΚΣΚΑΦΗ» γίνεται από την προπαγάνδα «Κασσελάκης: αυτό που βλέπετε είναι πηγάδι».

Έτσι έχει μάθει το πληρωμένο πιστόλι του Μαξίμου, η μονταζιέρα την νυχτας των Τεμπών, να διασπείρει ψέματα και να δολοφονεί χαρακτήρες. Το έχει κάνει επανειλημμένα.

Μόνο που σ’ εμένα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα: Απαντώ. Και θα είμαι εδώ, και θα απαντώ.

Και θα ρωτάω επίσης τον εξαγορασμένο ιδιοκτήτη του Πρώτου Θέματος, μέχρι να απαντήσει:

Κύριε Καραμήτσο,

1) Γιατί σας πλήρωνε ο Λαβράνος του Predator;

2) Πώς εξαγοράστηκαν 26 εκατ. ευρώ χρέη σας;

3) Αποκάλυψα χθες στον ελληνικό λαό τη σκοτεινή διαδρομή του «κουρέματος» των χρεών του Πρώτου Θέματος. Ισχύει ή όχι;

4) Πώς πετάξατε έξω από την εταιρεία την οικογένεια του ιδρυτή σας;

Κύριε Καραμήτσο, η αντίστροφη μέτρηση για σας έχει ξεκινήσει και το ξέρετε. Σας εύχομαι παραγωγικές συζητήσεις στην Τήνο με τους χορηγούς σας.