Κυριακή 04 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ντε Ρόσι: «Υποφέραμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ντε Ρόσι: «Υποφέραμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, μίλησε για το φιλικό με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι η ομάδα του υπέφερε ανά διαστήματα από τους ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση στην προετοιμασία του, καθώς ήρθε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στη Ρόμα, στο δεύτερο φιλικό επί ιταλικού εδάφους.

Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν ξανά ένα πολύ καλό πρόσωπο και έβαλαν πολύ δύσκολα στους Ρωμαίους, που πιέστηκαν αρκετά και δέχτηκαν πολλές φάσεις για γκολ από την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος τεχνικός σε ακόμη ένα ματς ζήτησε πίεση ψηλά, οι παίκτες του το έκαναν και με το παραπάνω και αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει ήταν ο Ολυμπιακός.

Ο προπονητής της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, μίλησε για το φιλικό με τους Πειραιώτες και τόνισε ότι η ομάδα του ανά διαστήματα υπέφερε από τον Ολυμπιακό και από τον τρόπο που πίεζα και ανακτούσε την μπάλα, ενώ σχολίασε και τη μεταγραφική αγορά, αλλά και το πώς οραματίζεται την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντε Ρόσι:

«Κάναμε καλά πράγματα, άλλα λιγότερο. Αυτό που μου άρεσε λιγότερο ήταν ότι επιστρέφαμε πολύ συχνά την μπάλα στον τερματοφύλακα, είναι σημαντικό να πηγαίνουμε εκεί για να βγάλουμε τους αντιπάλους, αλλά όταν επιτίθενται είναι επικίνδυνο να παίζουμε σε εκείνη την περιοχή του γηπέδου. Θα βελτιωθούμε, κατά διαστήματα στο παιχνίδι υποφέραμε», ανέφερε συγκρικριμένα.

Ερωτηθείς για του Σούλε, Ντόβμπικ και Ντιμπάλα, τόνισε ότι θέλει να δει ένα σχήμα και με τους τρεις μαζί: «Ο Σουλέ δεν είχε παίξει ακόμα, δεν ήθελα να ζορίσω πολύ τον Ντόβμπικ. Προσπαθώ πάντα να χωράω τα πράγματα, αλλά η θέληση ήταν να τα δω και είναι ικανοποίηση. Δεν είναι τυχαίο που εγώ προσπάθησα να τους δω μαζί. Δεν είναι δεδομένο ότι θα παίζουν πάντα μαζί, έχω έναν σύλλογο πίσω μου που κάνει αυτές τις επενδύσεις. Είμαι αυτός που έχει την περισσότερη υπομονή σε αυτή την πόλη γιατί ξέρω ότι υπάρχει ένας σύλλογος που θέλει να κάνε καλά τα πράγματα και ξέρω ότι θα έρθουν κι άλλοι παίκτες, δυνατοί παίκτες. Το ποιος θα παίξει δεν έχει σημασία, αυτό που έχει σημασία είναι στο τέλος της χρονιάς δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των παικτών στο γήπεδο και στον πάγκο».

Sports in

Catherine Deneuve-Marcello Mastroianni: Γιατί ήταν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι των ‘70s;

Και οι δύο ήταν παντρεμένοι όταν συναντήθηκαν: Τους χώριζαν είκοσι χρόνια, καθώς ο Ιταλός γόης ήταν σχεδόν πενήντα. Η έλξη όμως ήταν αμοιβαία και η πίστη στο γάμο έννοια ξεπερασμένη πλέον το 1970.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 04 Αυγούστου 2024