Η Λίβερπουλ επικράτησε με ιδιαίτερη άνεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0 σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο «Williams-Brice Stadium» στην Κολούμπια της Νότιας Καρολίνας.
Στην συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση ευτύχησε να σκοράρει και ο Κώστας Τσιμίκας στο 61ο λεπτό σε μία πολύ όμορφη φάση, στην οποία οι κόκκινοι κυκλοφόρησαν πολύ καλά την μπάλα με ιδιαίτερη ταχύτητα, πριν ο Έλληνας μπακ την σπρώξει στα δίχτυα.
Ο Ζότα δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και ο διεθνής μπακ-χαφ, ο οποίος κινήθηκε ως κρυφός κυνηγός, κατάφερε να κάνει το 3-0 για την ομάδα του Άρνε Σλότ.
Το σκορ άνοιξε στο 10′ ο Φάμπιο Καρβάλιο, στο 36′ ο Κέρτις Τζόυνς έκανε το 2-0, πριν σκοράρει ο Έλληνας άσος.
Δείτε το γκολ του Τσιμίκα
Gravenberch ➡️ Elliott ➡️ Bradley ➡️ Salah ➡️ Bradley ➡️ Jota ➡️ Tsimikas ⚽️
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.