Κυριακή 04 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτό είναι το γήπεδο στο Παρίσι όπου η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Γερμανία

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτό είναι το γήπεδο στο Παρίσι όπου η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Γερμανία

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ βρίσκεται στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου θα συναντήσει τη Γερμανία σε ένα γήπεδο που μας είναι γνώριμο…

Η Σερβία κατάφερε να κάμψει την σθεναρή αντίσταση του Νότιου Σουδάν επικρατώντας με 96-85 για την τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου και να προκριθεί ως δεύτερη στους «8».

Μαζί της θα είναι και η Ελλάδα αφού ευνοήθηκε από το αποτέλεσμα και θα ταξιδέψει στο Παρίσι για τους προημιτελικούς.

Η «γαλανόλευκη» σήμερα Κυριακή (04/08) θα ταξιδέψει για το Παρίσι μιας και εκεί θα δοθούν τα υπόλοιπα ματς του τουρνουά σε αντίθεση με εκείνα των ομίλων που διεξήχθησαν στη Λιλ.

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη «μάχη» κόντρα στη Γερμανία, δεν είναι άγνωστο στους Έλληνες.

Πού θα διεξαχθεί η τελική φάση

Η τελική φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στην Accor Arena ή όπως μπορεί να τη θυμούνται οι περισσότεροι Παλέ Ντε Μπερσί (Palais Omnisports de Paris-Bercy), ένα από τα πιο ιστορικά ευρωπαϊκά γήπεδα.

Το Παλέ ντε Μπερσί ξυπνά μνήμες στους Έλληνες φιλάθλους καθώς φιλοξένησε Final Four του 1996, όπου ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την πρώτη EuroLeague της ιστορίας του επικρατώντας της Μπαρτσελόνα στον τελικό.

Δεκατέσσερα χρόνια αργότερα, στο Final Four του 2010, άλλη μία ελληνική ομάδα βρέθηκε στο Παρίσι με τον κόσμο της στο πλευρό της, χωρίς ωστόσο να υπάρχει θετική κατάληξη.

Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, όπου και ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα. Τέλος τον Ιανουάριο του 2020, διεξήχθη εκεί το περίφημο Paris Game του NBA με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς να νικούν τους Σάρλοτ Χόρνετς με 113-106.

Sports in

Απίθανη η Κατζουράκη, προκρίθηκε ως πρώτη με το απόλυτο στον τελικό του σκιτ

Απίστευτη η Εμμανουέλα Κατζουράκη στο σκιτ γυναικών, προκρίθηκε ως πρώτη στον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής (4/8) στις 17:30.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 04 Αυγούστου 2024