Κυριακή 04 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Εμμανουηλίδου θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό των 200μ.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Εμμανουηλίδου θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό των 200μ.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου τερμάτισε 4η στην 5η προκριματική σειρά των 200μ γυναικών και θα αγωνιστεί στο ρεπεσάζ το πρωί της Δευτέρας (5/8) .

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου θ’ αγωνισθεί στον επαναληπτικό των 200 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Η Ελληνίδα σπρίντερ συμμετείχε στην 5η προκριματική σειρά και τερμάτισε στην 4η θέση με επίδοση 23 δευτερόλεπτα και έξι εκατοστά και δεδομένου ότι απευθείας πρόκριση πήραν οι πρώτες τρεις αθλήτριες από κάθε σειρά.

Έτσι θα διεκδικήσει ένα «εισιτήριο» για τον ημιτελικό μέσω του επαναληπτικού. Στην ίδια σειρά, συμμετείχε και η Κύπρια πρωταθλήτρια, Ολίβια Φωτοπούλου, η οποία τερμάτισε 5η με επίδοση 23.07 και θα τρέξει επίσης στον επαναληπτικό.

Αξίζει να σημειωθεί όπως κι εχθές στα 100 μέτρα η Σέλι-Αν Φρέιζερ Πράις, έτσι και σήμερα από τον προκριματικό των 200 μέτρων, απείχε και η συμπατριώτισσα της, Σερίκα Τζάκσον.

Οι δηλώσεις της μετά τον προκριματικό

«Προς το παρόν δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη από τις επιδόσεις μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι επιτυχία που είμαι εδώ, αλλά δεν μου αρκεί, θέλω κάτι παραπάνω. Το καλό είναι ότι υπάρχει πια ρεπεσάζ. Η πρόκριση είναι μέσα στις δυνατότητές μου.

Νιώθω καλά, αλλά νομίζω ότι το χάνω στο τέλος με το μυαλό μου, δεν το διαχειρίζομαι καλά και σφίγγω. Αυτός ο νέος κανονισμός με το ρεπεσάζ είναι θετικός δίνω σε όλους μια δεύτερη ευκαιρία. Είναι κάτι πολύ καλό.

Σήμερα, πάντως, περίμενα να περάσω απ’ ευθείας, να βγάλω ένα χρόνο κάτω από τα 23’’ γιατί νιώθω πολύ καλά. Θα δούμε αύριο. Στα τελευταία μέτρα σήμερα, όπως και προχθές στα 100 τελευταία μέτρα, το έχασα. Πιστεύω είναι περισσότερο στο μυαλό αυτό, το πως δηλαδή διαχειρίζεται η κάθε μία τη στιγμή».

«Όσον αφορά την ατμόσφαιρα του σταδίου, αλλά και της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων εν γένει η Ελληνίδα αθλήτρια δήλωσε: «Νομίζω ότι ως διοργάνωση δε διαφέρει από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Βέβαια, εδώ το στάδιο είναι γεμάτο κι αυτό είναι λίγο αγχωτικό, αλλά είναι τέλεια η ατμόσφαιρα»

Sports in

Δεν το χάνει το χρυσό ο Μίλτος Τεντόγλου! (pic)

Παρότι στον αθλητισμό κανείς δεν έχει κάνει συμβόλαιο με την επιτυχία, ο Μίλτος Τεντόγλου δεν το χάνει το βράδυ της Τρίτης το χρυσό μετάλλιο, όπως συνηγορούν όλες οι ενδείξεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 04 Αυγούστου 2024